Kolmen kuukauden Nórdful-matkani

*Yhteityössä Nórdful kanssa

Oon puhunut monesti siitä, kuinka mulla on ollut terveyden kanssa haasteita koulun sisäilmaongelmista johtuen. Jatkuvat flunssat on vaivanneet mua jo pidempään ja kesällä teinkin sen päätöksen, että jatkan koulua vasta sitten, kun päästään uusiin puhtaisiin tiloihin. Homealtistukset vaikuttaa aina pidemmälle ja mä oireilen vielä, vaikka en oo enää kyseisissä tiloissa. Keväällä tuli syötyä niin monta antibioottikuuria tulehduksiin, että vastustuskyky kärsi siitä valtavasti. Siks mä oonkin halunnut panostaa mun terveyteen ja erityisesti vastustuskykyyn syömällä mahdollisimman monipuolisesi sekä liikkumalla ja nukkumalla riittävästi sekä panostamalla henkiseen hyinvointiin, mutta myös näiden lisäksi; ottamalla vitamiinit säännöllisesti. Instagramissani esittelin Nórdful personoidun ravintolisäpaketin kesäkuun alussa, kun itse aloin käyttämään kyseisiä tuotteita. Nyt matkaa näiden kanssa on kulunut 3kk  ja nyt onkin hyvä aika kertoa siitä lisää!

Alkuun kertauksen vuoksi kerron lyhyesti mikä Nórdful on. Eli kyseessä on suomalainen yritys, joka tuottaa personoituja vitamiini- ja ravintolisäpaketteja. Heidän nettisivuillaan pääsee tekemään testin, jossa vastaillaan erilaisiin kysymyksiin koskien ruokailu-ja liikuntatottumuksia. Näiden kysymysten pohjalta tekoäly suosittelee mitä vitamiineja ja ravintolisiä juuri sun kannattaisi syödä ja miksi. Pakettia pääsee vielä tarvittaessa itse muokkaamaan omien mieltymysten pohjalta. Kaikki päivän ravintolisät ovat yhdessä annospussissa ja noita pusseja on kuukauden jokaiselle päivälle. Eli yksi paketti kestää aina kuukauden, mutta jos unohtaa ottaa vitamiineja voi seuraavaa tilausta lykätä ja syödä ne sen hetkiset vitamiinit loppuun. Moni saattaa kauhistua ajatuksesta, että vitamiinit on päivittäin yhdessä muovisessa annospussissa, mutta todellisuudessa tämä vähentää muovinkulutusta 70% tavallisiin vitamiinipurkkeihin nähden.

Mun ongelmana on ennen ollut se, että en oo oikein tiennyt mitä kaikkia vitamiineja mun kannattais tässä mun tilanteessa syödä ja se, että oon aina unohtanu ne useat vitamiinipurkit kaapin perälle pidemmäksi aikaa. Näin pienessä yksiössä kun asustelee, ei voi oikein pitää kaikkia useita vitamiinipurnukoita esillä, kun ne veis hirveesti tilaa. Mutta kun ne kaikki purkit laittaa kaapin perälle, ei niitä kyllä sieltä muista tai jaksa säännöllisesti ottaa. Mulla onkin ollut nyt toi Nórdful vitamiinipaketti  ruokapöydän vieressä ikkunalaudalla, kunnolla näkyvillä, jotta muistan ottaa vitamiinit paremmin ja se on kyllä toiminut mulla hyvin. Nyt oon siis muistanut ottaa ne lähes joka päivä! Yleensä otan ne heti aamusta aamupalan yhteydessä, mutta välillä kiireessä nappaan päivän pussin mukaan ja otan vasta esim. töissä.

Annosjakelija on musta nätti ja sopii hyvin sisustukseen! 😀

Oon välillä viimevuosina käynyt apteekissa tai luontaistuotekaupassa selittämässä tän mun sairastelutilanteen ja aina lähtenyt sieltä muutama uusi eri vitamiinivalmiste mukanani, jota myyjä on tähän tilanteeseen suositellut. Sit niitä eri vitamiinipurkkeja on kertynyt kaappiin ihan liikaa, etten oo jaksanut niistä syödä oikein mitään. Oleellisinta mun tilanteessa on ollut tukea mun terveyttä sekä vastustuskykyä ja se oliki kiva kun sen sai laittaa Nórdfulin kyselyssä omaksi päätavoitteeksi. Näin testi osas heti suositella mulle niitä vitamiineja mitä mä tarvitsen.  Nórdfulin vitamiinit on käynyt läpi tuhansia tutkimuksia ja kaikki tuotteet ovat Eviran hyväksymiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja ja mulle toi laatu onkin tärkeää!

Mulle suositeltiin sen testin perusteella D-ja C-vitamiinia, kurkumaa ja sinkkiä erityisesti tukemaan terveyttä ja vastustuskykyä. Lisäks kalaoljykapselia, koska en syö kalaa kovin usein sekä myös kalsiumkapseleita, sillä maitotuotteet mulla myös minimissä. Testi siis heti kertoo, että mitä vitamiineja kannattais syödä siihen just sun tilanteeseen nähden ja se olikin mulle tosi kiva juttu, ettei tarvinnut itse sitä pähkäillä! Mulla on noista ollut aikaisemmin säännöllisesti käytössä D-vitamiini sekä satunnaisesti C-vitamiini ja sinkki. Kurkuma oli mulle kokonaan uusi tuttavuus ja hetken sen vaikutuksista luettuani ihmettelin miksen ollut sitä ottanut käyttöön aikaisemmin! Kurkuma tukee ruansulatusta ja niinkuin kaikki varmasti sen on joskus kuullut, että koko terveys lähtee suolistosta. Lisäks sillä osoitettu yhteyksiä tulehduksiin, mutta niistä virallista näyttöä on vähän.

Mulla on siis ollut tässä aika iso tavoite; terveyden ja vastustuskyvyn tukeminen, ja muutokset niissä ei tietenkään tapahdu hetkessä. En halua valehdella ja sanoa, että olisin nyt ollut kokoajan terve ja oonkin ollut kesän aikana muutaman kerran flunssassa ja huomaan, että oireilen sisäilmaongelmista vieläkin, vaikka en oo enää kyseisissä tiloissa. Mitkään vitamiinit ei ole mitään ihmekapseleita ja näin suuressa tavoitteessa aika ja kärsivällisyys ratkaisee. Kuitenkin nää vitamiinit on ollut erittäin hyvä lisä tässä mun matkalla kohti parempaa tereyttä ja vastustuskykyä! Kerrankin oon oikeesti saanut syötyä tarvittavat vitamiinit säännöllisesti, jopa reissussa! Säännöllisyys  tässä mun tavoitteessa onkin tärkeitä ja nää Nórdful personoidut ravintolisäpaketit pitää huolen, että vitamiinit tulee otettua päivittäin ja ei tule tilannetta, että vitamiinit olisi loppu, koska kuukausittain tulee aina uusi paketti. Lisäks plussana oon huomannut kuinka mun kynnet on kasvanut ja vahvistunut sekä iho ollut myös paremmassa kunnossa. Noikin on musta kivoja juttuja huomata, vaikka ne ei ookkaan se mun päätavoite!

Paketti lähti helposti myös mukaan kesän mökkireissuille!

Syksyn ja talven flunssaepidemiat kolkuttelee jo ovella, joten jos säkin haluat varautua niihin ja haluat ensinäkin tietää mitä vitamiineja sun kannattais syödä, niin käy kurkkaamassa Nórdfulin sivuilta! Ja jos innostut tilaamaan sullekin ton personoidun ravintolisäpaketin, niin koodilla WMKAROLIINA saat -20% kahdesta ensimmäisestä kuukaudesta!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *