Sunnuntai on Iso-Arskan

Pumpui

Tänään ei ole urheiltu tai touhuttu. Tänään ollaan maattu sohvalla, syöty jauhelihapihvejä ja ihailtu Arnoldia.

Olen iltalukemisina kahlannut läpi Arnold Schwarzeneggerin omaelämäkertaa Total Recall: My Unbelievably True Life Story. Siinä missä ennen olen toki ihaillut Itävallan lahjaa elokuvateollisuudelle toimintaelokuvaklassikoiden ja kehonrakennuksen takia, olen kirjaa lukiessani alkanut arvostaa Iso-Arskaa myös bisnesmiehenä ja ihmisenä ihan uudella tavalla. Päämäärätietoisuudessa ja tavoitteiden asettamisessa meillä kaikilla olisi jotain oppimista Arnoldilta.

Tänään olen Iso-Arska-teemapäivän hengessä myös katsonut hänen elokuviaan. Viime viikolla väijyttyjen Terminaattorin ja Predatorin päälle katselin tänään Terminator 2:n ja lystikkään Pumping Iron -dokkarin, jossa seurataan Schwarzeneggerin valmistautumista vuoden 1975 Mr. Olympia -kisoihin.

Lööbauspäivän päätteeksi sekoitin itselleni hyvästä seitsenvuotiaasta Angosturasta maukkaan rommisourin. Tätä puolta en kai kauheasti ole täällä blogissa esitellytkään: treenaajan lisäksi olen nainen, jolla on hyvä maku cocktailien ja huono maku leffojen suhteen. Ja parempi niin päin!

Viikon urheilut painottuivat alkuviikkoon, koska perjantai meni yöhön asti töissä ja lauantai vierähti thainyrkkeilykisoissa ja kaverin läksiäisissä. 

Maanantai: Crossfit, 1 tunti: etukyykkyjä, työntöjö + juoksu treeneihin ja takaisin, 30 min

Tiistai: Crossfit, 1 tunti: boksihyppyjä, rengassoutua ja käsipainotempauksia

Keskiviikko: Kisahalli, 1 tunti 30 minuuttia: thainyrkkeilysparria ja voimailua

Torstai: Crossfit, 1 tunti: tempauksia ja uusia ennätyksiä tuplahyppynaruhypyissä

 

Ensi viikolla ei onneksi ole yhtään duuniliitännäistä iltamenoa, joten toiveissa on edellisiä ehjempi treeniviikko.  Kuinkas teillä on sujunut?

Kommentit

Nina Enroth

Hei toi Pumping Iron vois olla hauska, pitääpä ottaa katsomislistalle :D Mun treeniviikon saldo on ollut pyöreä nolla, päätin toipua kunnolla. Huomenna luvassa aamutreenit, kääk. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hauskaa kyllä, toinen kerta tänään kun Arnold tuli vastaan. Kaveri linkkasi tän: http://www.youtube.com/watch?v=eq-8NXeOxIk missä erityisesti kohta 'sleep faster' oli aivan loistava :) Itse aloitan viikon jo sunnuntaista mutta kyllä tää tästä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.