Viikon video: Fittest on Earth

Pumpui

Kas tässä oiva videovinkki sateisiin päiviin: Fittest on Earth, joka löytyy nyt myös Netflixistä.

Fittest on Earth on dokumentti viime vuoden CrossFit Gameseista, eli käytännössä lajin maailmanmestaruuskisoista. Dokkarissa seurataan valikoimaa urheilijoita läpi kisojen. Antoisinta on seurata sitä, mitä tapahtuu takahuoneessa kisaviikon aikana: itkua, huonoa läpänheittoa, itsensä kasaamista. Vajaan kahden viikon kuluttua alkavat tämän vuoden kisat, eli penkkiurheiltavaa löytyy kohta yötä myöten!

Kommentit

marjaraj (Ei varmistettu)

Oi, jos ehdit vielä ennen gameseja, olisi mainiota saada katsaus siitä, keitä on tänä vuonna mukana ja onko suomalaisia, joita pitää silmällä:) Katsoin kisat viime vuonna sun vinkistä ja olivat kyllä todella viihdyttävää penkkiurheiltavaa:)

ramin (Ei varmistettu) http://randomfire.fierymill.net

Suomalaisia siellä ei ole kuin miesten puolella Jonne Koski, joka toivottavasti pääsee tavoitteeseensa eli parempaan tulokseen kuin viime vuonna. Miesten puolella kovimmat kandidaatit voittoon lienevät viime vuoden voittaja Ben Smith, pari kertaa toiseksi tullut Mat Fraser ja Josh Bridges on tänä vuonna ollut kovassa iskussa. Itse seuraisin myös BKG:tä Islannista joka viime vuonna yllättäen nousi kolmanneksi ja on ollut kova alkuvuoden karsinnoissa. Naisten puolella kovia kandidaatteja on paljon, sillä siellä on (toivottavasti) neljä edellisvuosien voittajaa ja useampi kova haastaja kisakentällä. Käytännössä kaikki dottirit Islannista ovat kovia ja heidän lisäkseen sitten Sam Briggs (jos saa viisumin jenkkeihin ajoissa), Camille sekä Kara Webb. Muitakin ehdokkaita varmasti on, mutta kovin kohina on näiden nimien ympärillä.

Lotta Katariina
Pumpui

Ramin jo tässä hyvin summasikin, mutta huomenna tulossa ennakkokatsausta blogiin vielä :)

Lemmi

Kiitos tästä vinkistä, pisti heti katselulistalle ja tsekataan tää miehekkeen kanssa varmaan vielä tänään illalla :) Kiinnostava aihe ja todella ihailen crossfittaajia, vaikkei se ihan mun juttu olekaan!

tiinanen (Ei varmistettu) http://munleffablogi.blogspot.fi/

<a href="http://munleffablogi.blogspot.fi/2016/07/blogger-recognition-award.html" rel="nofollow">Sinut on palkittu.</a>

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.