Ladataan...
Pumpui

Piti mennä lenkille, mutta jäinkin lattialle köllöttelemään kissan kanssa. Ehkä kroppa oikeasti kaipasikin tätä eikä juoksemista. Aivot pistin jumppaamaan laatimalla kaksi runoa erinäisistä hakusanoista, joiden kautta Google Analytics kertoi ihmisten eksyneen blogiin elokuun aikana. Voi  te hassut, kummalliset höpönassut! Kaikenlaisella mielenkiintoisella, hauskalla ja absurdilla tekin hakukoneita kuormitatte:

Tissit kiinnostaa

Poikaystävä pullistelee peilin edessä

Harrastus aikuiselle

Senioriurheilu

Moraalidilemma

Mitä päälle kuntosalille?

Huppari ja leveät hartiat

Poikaystävä pullistelee peilin edessä

Harrastus menee överiksi

Kolmenkympin lahja

Onko oikein puuttua kaverin elintapoihin?

 

Minkä maan raha on femtio kronor?

Kaunistuin piilareilla

Isot rinnat Tallinnassa

Kuinka kauan hiustenleikkaus kestää?

Nahkashortsit Alpit

Repussa leipää ja piimää vaan

Yö saaristossa

Ladataan...
Pumpui

Konstit on monet, sanoi Lotta kun zercher-kyykkyä ensi kertaa kokeili. Liike oli kauhea, mutta sillä kivalla tavalla, että se menee suoraan osaksi treeniregiimiä. Kun menee kavereiden kanssa salille, pääsee ravistelemaan omaa liikerepertoaariaan ja kokeilemaan kaikenlaista kummaa.

Hipsterin suorituksessa tärkeintä on Hipstamatic-apuri. Kuvan nimi on "Mä teen kyykkyjä joista sä et ole ikinä kuullutkaan."

HeiaHeiassa pitäisi olla urheilulaji nimeltä Kisistely. Se kattaisi kaikki Töölön Kisahallissa tehdyt puuhastelut, kun tekee mieli vähän bodata, vetää leukaa, hakata säkkiä, painiskella ja hämmästellä kentällä volttia heittäviä cheerleadereita.

On hirvittävän virkistävää käydä silloin tällöin treenaamassa poikien kanssa. Vaikka painiminen isojen jässiköiden kanssa pistää aina välillä kyseenalaistamaan pääkoppansa kunnon, on mukava päästä irti tarkoista treeniohjelmista ja -tavoitteista. Vaihdetaan kuulumisia, nostellaan rautaa, kamppaillaan ja kokeillaan uusia liikkeitä.

Kuten aivan kammottavaa "Lemisen leuanvetoharjoitusta", jossa vedetään leukaa monella, toinen toistaan ikävämmällä tavalla. Ensin kädet yhdessä vastaotteella, sitten myötäotteella, sitten kädet levällään vastaotteella, sitten vuorikiipeilijävetoja (yllä). Naureskelemiseksihan se meni (alla).

Edit: Leminen itse ei ollut paikalla, ja pyysi oikaisemaan virallisen leuanvetojärjestyksen: hartioiden levyinen myötäote, hartioiden levyinen vastaote, leveä myötäote, kapea vastaote ja sitten vasta vuorikiipeilijät :)

Ladataan...
Pumpui

Onpa ollut maanantai. Juuri sellainen kompastu noustessasi sängystä, laita ihan väärät vaatteet, astu pikkukengissä vesilätäkköön, unohda laittaa lounassalaatti muovipussiin niin että kaikki neste valuu uuteen käsilaukkuun, kuule ikäviä uutisia, puurra hampaat irvessä, osta mätiä nektariineja välipalaksi, unohda avaimet -maanantai, jonka jälkeen tuntuu, että elämä tarjoilee sitruunoita oikein puutarhatolkulla.

Sitten valaistuin kauppareissulla, kun väsyneenä ja perin pohjin lannistuneena seisoin suklaahyllyn edessä kaupassa: Miksi alistuisin sitruunoille? Miksi tuhlaisin toisen puoliskon kallisarvoisesta päivästäni istumalla sohvalla ja syömällä Fazerin Sinistä ja Pätkiksiä kiukkuuni? Miksen tekisi jotain mitä oikeasti haluan?

Kuva ei liity tapaukseen. Hyvä fiilis siinä kuitenkin on, vaikka poljettiinkin juuri ennen kuvan ottamista 22 km ylämäkeen.

Jätin suklaat hyllyyn ja painuin salille nostelemaan rautaa. Ja arvatkaa mitä? Eipä tarvinnut tuntiin ajatella yhtään mitään muuta kuin sitä, kuinka monta kiloa ja kuinka monta kertaa jaksaa. Ei töitä, ei säätöä, ei ihmisiä joiden toiminta tai toiminnan puute vaikeuttaa monen elämää ihan turhan takia. Pieni voitto, mutta voitto kumminkin!

 

Pages