Halpis kosmetiikkaa lisää (tai kosmetiikkaa kaapinperältä)

Siivosin taas varaston perukoita kosmetiikasta ja sain muutaman tuotteen testiinkin tässä välissä.

Katsotaanpa mitä tuotteita tuli käytettyä.

Himalaya Herbalssin käsivoide oli aivan loistavaa. Tosin käytin sitä jaloilleni mutta silti. Ihan varmasti tätä ostan uudelleenkin. Montaa huonompaakin on tullut kokeiltua.

Derma v10 jalka ”naamioita” ei voi todellakaan suositella edes pahimmalle vihamiehelleen. Tuoksu on miellyttävä mutta ei nämä hoida eikä kosteuta. Näiden teho oli sama kuin laittaisi jalat muovipussiin joissa on vettä.

Siskoni firma on jälleenmyyjänä näille Eyenlipin Superfood naamioille. Minua ihastutti ajatus hedelmäisestä kasvonaamiosta. Valitettavasti tämä tuote rupesi kirvelemään naamalla noin viiden minuutin käytön jälkeen ja poistin maskin kasvoiltani.

Schwrtzkopfin hius suihke on hintalaatu suhteeltaan ihan ok. Ei tosin voita vaki tuotettani hintalaatusuhde vertailussa joten tuskin ostan tätä uudelleen.

Saippuapaletin saippua tuoksuu voimakkaasti sitruunalta ja se on mielestäni pelkästään hyvä asia. Saippua on hyvin vaahtoavaa ja koostumukseltaan ”pehmeää”. Ihan varmasti ostan tätä uudelleenkin jos vastaan sattuu tulemaan.

Mulla on ollut jokin Ralph Laurenin setti minipulloihin pakattuja tuoksuja. Tämä on niistä minipullista viimeinen. Tämä tuoksu on ehdottomasti oma lempparini. Pitää ostaa tätä joskus isompi pullo.

Lumenen seerumi on ”peruskuraa” eikä se herätä oikein minkäänlaisia tunteita. Se on näytekokoinen pullo mutta tulee nyt käyttöön enne kuin avaan toisen tuotteen jotta se tulee käytettyä.

Neutrogenan kasvovesi ei tehoa omiin mustapäihini millään tavalla. Lähinnä tämä vain kuivattaa entuudestaan ihoani joka on entuudestaan kuivuuden runtelema.

Sain siskoltani Skinfoodin kuorinta näytteen. Tämä vaikutti todella hyvältä tuotteelta ja tulen todennäköisesti hankkimaan tämän normaalikokoisena tuotteenakin.

Sain tämänkin kasvonaamion siskoltani ilmaiseksi. Edellinen tällainenhan kirveli naamalla mutta tämä oli oikein miellyttävä ja raikas käyttää. Tällaisen saatan ostaa itselleni joskus tulevaisuudessakin.

Ostin Tokamnnin ale laarista Nivean perusvoiteen. Tämähän on tosi rasvaista rasvaa joten tämä tuli käytettäväksi jalkapohjilleni. Ostan tätä varmuudella uudelleenkin. Peittoaa mennen tulle kalliimmatkin voiteet.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *