Inhokki kotityöt ja niistä marmatusta

Meillähän siis eletään perinteisten perhe arvojen mukaan mikäli siihen lasketaan se että nainen on nyrkin ja hellan välissä (mieheni ei kuitenkaan ole väivaltainen). Mies vaan ei tee juuri muita kotitöitä kuin kaada metsää ja aja nurmikkoa päältäajetavalta ruohonleikkurilla.

Minun hommaani on tiskaus. Meillä tiskataan käsin koska astianpesukone ei ole mielestäni tarpeellinen. Lähinnä se on vesi ja sähkösyöppö. Vesihän ei omalla kaivolla varustetussa taloudessa ole kuluerä mutta silti. Mies inhoaa tiskaamista eikä se saisi astianpesukoneeseenkaan astioita se tuli nähtyä edellisessä asuinpaikassa.

Pyykkäyskin on miehelle ehdoton no no. Tosin heikkoina hetkinään se tuo kuivat pyykit telineeltä minun laijitelvakseni. Mieshän ei lajittele pyykkejä sukkiin ja alushousuihin, silitettäviin ja mankeloitaviin.

Mies ei myöskään saa paritettua pyykistä tulevia sukkia. Pääsääntöisesti yritän pestä sukat pareittain mutta välillä sukkia päätyy pyykkiin parittomina joten meillä on parittomien sukkien laatikko josta aina pitäisi katsoa uuden pyykistä tulleen parittoman sukan kohdalla että onko sille paria parittomien sukkien laatikossa. Inhoan sukkien parittamista kuin ruttoa mutta pakkohan se on tehdä. Viimeksi tähän sukkienparitus hommaan jouduin tänään.

 

Vierasta miehelle on silittäminenkin mutta silitetyt vaatteet sille kelpaa kuitenkin. Olen harkinnut hankkivani miehen vaatteille tai siis lähinnä kauluspaidoille sellaisen paidan hytkytys kaapin joka silittää sillä hytkytyksellään ne paidat. Kai tuolle vehkeelle on joku nimikin olemassa.

Tänään on siis ilahdutettu miestä silitetyillä pyykeillä jotka se ihme ja kyllä saa tungettua kaappiinsa. Itse ilahduin että minun 10 silitetystä vaatteesta neljässä on nukkaumaa ja sehän tarkoittaa sitä että niistä voi kohta tehdä hyvällä omalla tunnolla siivousliinoja ennen roskiin heittoa.

Ei mies muuten mankeloikaan ja tässä lähitulevaisuudessa sekin projekti on edessä vaikka sitä yritän mielessäni sitä hamaan tulevaisuuteen.

Tässä kohtaa on varmaan turha todeta että ei mies muuten hoida päivittäisiä imurointejakaan ja sen takia olen harkinnut robotti imurin ostamista ettei aina tarvitsisi tuota norsua kiskoa perässä ja kumarrella pöytien alla.

Aamun uurastuksen ja mieheen kyrpiintymisen jälkeen aion ottaa hetken itselleni kaakaon seurassa. Kaivelin eilen kaappeja ja löysien sieltä MoMe Choc-o-Lait Vanilla valkosuklaa kaakaojuomatikun.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *