Koiralle älylelun täytettä.

Meidän koira on loputtoman energinen tapaus ja sitä ei millään remmilenkeillä saa väsymään. Älylelut on sille hyvää viihdykettä. Älyleluihin joutuu keksimään täytteitä joita Jali ei saisi heti itselleen vaan joutuisi viettämään niiden kanssa aikaansa.

Rewardin Dentastixit oli liian hoikkia pysyäkseen Trixien älylelun sisään. Älylelu on sellainen turkoosi ”amerikkalainen jalkapallo”. Tuon täytteeksi voi ylipäätänsä vaikea löytää mitään koiran herkkuja. Sellaisenaan näitä kyllä voin antaa jatkossakin.

Britin lammasmössöä olen jäädyttänyt kongin sisään. Siinä riittää aamupuuhastelua riittämiin ennen aamulenkkiä. Jali ei erityisemmin tykkää lammasruuista mutta tämä kyllä tuntuu maistuvan. Taatusti ostamme jatkossakin Brit märkäruokia. Kongin sisään on jäädytetty myös raakaa jauhelihaa.

 

Mulle saa ehdottaa myös vaihtoehtoja älylelujen sisään laitettavaksi. Kongiin saa toki myös Kongin omia täytteitä samoin Starmarkin älyleluihin saa niiden omia täytteitä mutta ainahan sitä voisi jotain uutta kokeilla.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *