Kosmetiikkaa

Korresin tuotteet ei ole minulle kovinkaan tuttuja. Kehuja kyllä olen näistä kuullut. Tuoksu on hedelmäinen mutta ei kovinkaan imelä. Tuote on helposti levittyvä eikä tahmaa. Ostan tuotetta todennäköisesti uudelleenkin. Hintaa tuotteella oli 17,30€.

Barnängenin shampoo on entuudestaan tuttu tuote ja hinta laatusuhteeltaan ihan ok. Tuoksu on kivan mieto ja siitä plussaa. Hintaa tuotteella oli 2.90€.

7th Heavenin naamiot oli tarjouksessa ja halusin kokeilla niitä. Tuote ei ollut kovin toimiva. Tuote kuivui liian helposti niin tiukasti naamaan kiinni että sen joutui pesemään saippualla pois. Toisella yrittämällä naamio kuivui oikein mutta jätti kaikki epäpuhtaudet naamaan ja kuori vain ihoa. Hinta ja laatu suhde ei tässä kohdannut. Paketissa oli viisi naamiota ja hintaa oli 5€.

IsaDoran huulikiillot ovat entuudestaan tuttuja tai siis aika vakio tuote käytössäni. Hinta laatu suhde on ihan ok. Kolmen kappaleen paketilla oli hintaa 29.90€.

Pisaran kuorinta on kammottava pettymys. Se on lähinnä voide, jossa on satunnaisesti kuorivia rakeita. Tätä tuotetta ei meille hankita missään tapauksessa uudelleen. Hintaa tällä oli 1.50€

Reipinolan kasvonaamio vaikutti kivalta ja odotin että se tuoksuisi jotenkin imelältä. Naamio haisi hirveältä eikä sitä voinut pitää hajun vuoksi. Tarjouksessa naamiolla oli hintaa 1€.

Urtekramin tuotteet ei ole entuudestaan tuttuja. Öljyllä on vaikka minkälaisia lupauksia siitä että sillä on vaikka mitä ihmeellisiä vaikutuksia. No itse käytän tätä lähinnä jalkapohjiini. Öljy toimii jalkapohjille oikein hyvin. Haju tosin on epämiellyttävä. Hintaa tuotteella oli tarjouksessa 3.75€.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *