Kusettava tetteri

Päätimme että lähdemme perheen kanssa kesäteatteriin jo ennen korona hysteriaa. Maksoimme liput mieheni veljen puolison tilille ja hän hoiti varsinaisen lippujen oston. Näytöksen piti olla 13.6 mutta se on nyt ilman mitään syytä pelkällä mielivallalla peruttu.

Miehen veljen puoliso rupesi soittelemaan rahojansa takaisin. Teatteri kieltäytyy niitä maksamasta ja vaativat meitä siirtämään liput heinä tai elokuulle jos silloin pystytään esityksiä järjestämään normaalisti tai ottamaan vastaan lahjakortin joka on ensikesään voimassa. Tämä ei meille käy. Heinä ja elokuu ei tänä kesänä käy sillä veljeni puoliso odottaa lasta ja laskettu aika on elokuun alussa. Näin ollen ei ole mahdollista lähteä teatteriin perheenä elokuussa. Heinäkuussa on muuta puuhaa, mikä estää perheen yhdessä teatterii menon. Mieheni on veljensä kanssa tapaamassa harrastusvälineitään Virossa jne. Ensi kesästä ei voi sanoa päästäänkö lähtemään. Mieheni ja veljensä adoptioäidin äiti on yli 90 ja nyt täydessä iskussa mutta sitähän ei tiedä onko mummu missä kunnossa ensikesänä jos elää. Tuossa iässä kun se terveyden pettäminen on ihan normaalia. Mieheni veljen terveys on siinä pisteessä että hän saa keinomunuais hoitoa. Tällä hetkellä hän pystyy elämään normaalia elämää mutta emme voi tietää onko asiat näin ensikesänä.

Kun sanoimme että emme Korona hysterian takia tule astumaan jalallammekaan yhteenkään suomalaiseen teatteriin vängättiin vastaan että lahjakortti on ainut vaihtoehto ja että ainahan voimme lahjoittaa liput hyväntekeväisyyteen. Emme todellakaan lahjoita hyväntekeväisyyteen mitään koska me emme ole koskaan saaneet hyväntekeväisyys järjestöiltä lahjoja.

Jos minä myisin esim tavaran a mutta en toimittaisi sitä ostajalle vaan sanoisin että on vain vaihtoehto b, c ja d olemassa enkä suostuisi palauttamaan rahoja kysessä olisi petos. Teatterit tuntuu olevan kuitenkin kaiken yläpuolella eikä heillä ole velvollisuutta palauttaa rahoja. Mistään ei lippua ostaessa käynyt ilmi että rahaa ei saa takaisin jo näytös perutaan teatterin toimesta.

Olemme vuosittain käyttäneet tuhansia euroja teatterilippuihin. Näin ei tule jatkossa olemaan koska levittävät korona hysteriaa. Muitakin vapaa ajan vietto mahdollisuuksia on olemassa.

Kommentit (2)
  1. Hyvää kesää ja onnellista loppuraskauden aikaa!

    1. Kiitos! Hyvää kesää sullekin

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *