Siskon miehen synttäreille.

Siskon miehen syntymäpäiville tuli kutsu ja mies oli aika pitkään sitä mieltä että mehän ei synttäreille lähdetä. Lopputulos oli se että miestä ei meinannut saada lähtemään kotiin synttäreiltä. Siskon mies oli sitä mieltä että ei hänelle mitään lahjaa tarvitse tuoda mutta minusta on typerää mennä ns kaksi kättä ojossa kylään.

Lahjaksi vietiin Happy Socksin Beatles sukat. Siskon mies on kova Beatles fanit joten täytyyhän Beatles fanilla olla Beatles sukatkin.

Siskon mies eläisi mielellään loppuelämän pelkällä lakuilla. Perus pandat nyt olisi ollut vähän tylsä vieminen joten vietiin Haupt Lakritsin lakuja.

Synttäreillä muista erillään harrastimme siskon kanssa vaihtokauppaa. Olen haikaillut koiralle puista älylelua ja siskolla sellainen oli käytöstä poistettuna. Sisko sen olisi minulle ilmaiseksi antanut mutta minusta jotain on kiva antaa ”vasta” lahjana. Vein siskon koiralle Prima Dogin liha siivuja.

Samalla sovimme että poikamme menee siskolle hoitoon parinpäivän päästä yhdessä koiran kanssa muutamaksi tunniksi. Lupasin ottaa siskon tytön tarvittaessa hoitoon.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *