Takaisin kotiin.

Kotiin paluu tapahtui aikataulussa vaikka remontti on vielä hieman kesken. Sanottakoon tässä ja nyt että emme ole remontin jälkeen millään tavalla tyytyväisiä.

Evakon aikana meiltä katosi mystisesti salaatti ottimet johonkin joten oli hankittava uudet. Kyllä siinä on kuulkaa ihmisillä ollut katsomista hyllyjen välistä kun minä ja mies kinattiin millaiset ottimet ostetaan.

 

Remppareiskat onnistuivat hävittämään seinästä saippuatelineeni jonnekin ja senkin tilalle piti hankkia uusi. Kaupasta sai tasan yhtä seinään kiinnitettävää mallia ja se pirulainen ei seinässä pysy. Kokeiltiin tarratyynyilläkin mutta ei pysy niilläkään. Pitää vissiin etsiä kuumaliima pyssy jostain ja laittaa sillä kiinni.

Kyllä kotiin paluussa oli ihan parasta se että pääsimme lillumaan miehen kanssa omaan ammeeseemme. Mies nauttii kylpemisestä vaikka sen selkä ei siitä tykkääkään. Miehen selkä on ihan romuna ja sille tekisi hyvää että mies pääsisi treenaamaan mutta salilla jolla mies kävi käy myös miehen adoptioäiti ja sen takia sinne ei voi enää mennä.

Toiseksi parasta kotiin paluussa on se että pääsee kokkaamaan omaan tuttuun keittiöönsä.

 

 

Kommentit (6)
 1. Sitten kun saatte sen saippuakupin pysymään seinässä, niin kertokaa mullekin. Mulla on samanlainen- kaapissa.

  1. Ilman muuta kerron kun tuon hökötyksen saan pysymään seinässä. Nyt se on asetettuna termostaatihanan päälle ja se on helkutin epäkäytännöllinen paikka

 2. miten se on teillä se amme? Ettehän te ole saaneet mitään heiltä?

  1. Kun miehen adoptioäidin isästä aika jätti niin siirtyi tila mieheni veljen ja mieheni nimiin.
   Amme oli täällä edelleen kun muutimme tähän pikku taloon asumaan. Ei olla sitä poiskaan haluttu ottaa.
   Eli perimisestä kyse ei miehen vanhemmilta saamisesta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *