Tallinnassa

Maanataina käytiin miehen kanssa veneellä Virossa.

Tallinnan tutkiminen aloitettiin kauppakeskus kierroksella. Mies säntäili ostamassa itsellä uusia vaatteita. Mä teen tällä kertaa vaateostokseni suomesta.

Miehen säntäillessä ostoksilla minä tutkin kauppakeskusten lähi alueita.

Olin jäädä yllä näkyvän ”junan” alle. Kuljettaja ei kyllä katsonut yhtään eteensä kun lähti kääntämään koslaansa.

Kävimme miehen kanssa jossain näköala paikassa. Käytiin kävelemässä tuolla ”parvekkeella” mikä näkyy tuossa yläpuolella olevassa kuvassa. Siis kunnon kauhu tunnelmat tuolta tuli. Olin ihan varma että se hajoaa alta. Kun tuolta oli selvinnyt terveenä takaisin sisätiloihin ei ne tuntuneet enää miltään ja siis olihan nuo näköalat aika makeet.

Kauhu tornissa käymisen jälkeen oli syytä lähteä lounaalle. Käytiin syömässä Kaarle Kustaassa. Mies söi riistaa ja minä burgerin.

Ruuan jälkeen lähdettiin miehen kanssa kävelemään pitkin kaupunkia kaikessa rauhassa. Mies bongaili kirkkoja ja minä kaikkea muuta. Minä kävin totta kai koskemassa nokikolarin nenää, joka on jo entuudestaan kärsinyt tämä kun alkaa jo olemaan lähes perinne Viron reissuilla.

Rauhallisen käyskentelyn jälkeen kiertelimme museoissa. Mies rakastaa kaikkia vanhoja paikkoja ja suomessa niitä nyt ei ole juurikaan tai ne on nähty miljoonaan kertaan. Tuo tyhjä huone valoineen jne oli kyllä mahtava paikka.

Mulla olisi kyllä kidutusmuseossa vierähtänyt ihan koko päivä mutta tunti riittä miehen mielestä siellä hyvin. Lähdimme sieltä veneelle ja kohti kotia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *