Valmistautumista Kotkan reissuun

Miehen rinnalla päädyin parisen viikkoa sitten työmatkalle Kotkaan. En ehkä tuonnekaan olisi halunnut lähteä mutta mies halusi ehdottomasti että minä ja lapsi lähdemme tuonne mukaan.

Muksulle piti ostaa lelu mukaan. Sille ei ollut leluja juuri ennen tätä hankittu joten kai tämä on sitten luokiteltava tarpeelliseksi ostokseksi.

Koiralle piti ostaa reissuun märkäruokaa. Eläinkaupasta saa edelleen noita pieni annospusseja vähän nihkeästi. Mutta Royal Caninia ja Schesiriä sentään sai pienissä annospusseissa.

Koiralle piti hankkia reissuun myös pikkunameja koska ne oli kotontakin ihan loppu. Dogmanin tuotteita meillä on ollut vaihtelevalla menestyksellä ennenkin käytössä.

Porvoon reissussa säästyi kaksi Rainbowin luuta mutta ne ei sitten tätä reissua varten syömättä säilyneet joten ostin reissuun mukaan sitten Best Friendin luita. Näissä oli kivasti puruvastusta ja pakkauskokokin oli sopiva.

Reissuun ostin itselleni hiusten hoitosuihkeen. Sitä nimittäin on kesän aikana kulunut arvaamaton määrä. Schwarzkopfin tuotteet alkaa olemaan aika luottotuotteita jos pitää hiustenhoitosuihketta ostaa.

Ja oman ajan viettoa varten reissuun lähti Dermalin kookos kasvonaamio. Kookos on sellainen asia, joka jakaa ihmiset kahteen ryhmään oli kokosta ihan missä tahansa ja itse kyllä pidän kookoksen tuoksusta kosmetiikassa.

Vihdoin ja viimein ostettiin mieheni kanssa jumppapussi mallinen reppu reissukäyttöön. Sinne saa kätevästi pakattua kaiken sen sälän joka on ennen pyörinyt joko irrallisena matkalaukun pohjalla tai se on ollut pakattuna muovipussiin. Matkalaukkuun mahtuu paljon enemmän kaikkea kun siellä ei pyöri sekalaista kerrosta pikkusälää irrallaan.

Sitten se iänikuinen ongelma eli minun sukkahuoltoni. Pesukone on ruvennut syömään sukista sen toisen parin ja mulla ei ollut ottaa mukaan reissuun ehjiä, kunnollisia ja parillisia sukkia. Lopputulos on se että pääsin jälleen kerran ostamaan saamarin sukkia.

Park Lanene sukat ovat paksumaa materiaalia ja näin ollen ne oli myös ne lämpimämmät sukat. Pro Touch sukat on aika matalavartisia ja ohuita eikä ne sopinut kovin hyvin syksyyn. Tosin tälläkin hetkellä mulla on yksi pari noita jaloissani ja kotona ne kyllä menee mutta ulos lähtiessä ei.

Reissuun joutui tälläkin kertaa ostamaan aika vakiomäärän tavaraa. Olen yllättyneempi jos reissuun ei tarvitsisi ostaa hirvittävää määrää kaikkea sälää mukaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *