Veneilemään.

Mieheni suurin intohimo on veneily. Minä sen sijaan olen maakrapu joka saa migreenin pelkästään siitä ajatuksesta että veneelle pitäisi mennä. Veneelle kun joutuu aina raijaa maan jos jonkinlaista tavaraa. Veneessä on vakituisesti pelastusliivit niin ihmisille kuin koirillekin.

Niin mitä sinne veneeseen viimeksi jouduttiin sitten kantamaan.

Sukat oli pakko hankkia veneilyyn, sillä sukat on lähinnä kontitettuna kotipihassamme. Päätin jättää sukat veneeseen jotta siellä niitä aina olisi kun niitä joku tarvitsee syystä taikka toisesta.

Kari Traan t-paidan hankin koska kaikki siistit t-paitani oli pesua vaille ja ne muut nyt ei ollut sopivia ihmisten ilmoille.

Miehen veljen koira oli meidän mukana veneellä joten sille piti ottaa mukaan viihdykettä. Aktivointi lelu on myös oiva vaihtoehto. Tällä kertaa otin mukaan fiksuruualta tilaamani Good Boyn täytetyn luun. Tässä riitti kyllä puuhaa ihan koko reissun ajaksi.

Koirille on aina normaalisti veneessä ruokaa mutta nyt sinne oli vietävä uutta edellisten tilalle. Pedigreen annospussit on veneessä aika vakio tuote.

Meidän ruokailu veneessä oli tällä kertaa mitä simppelein. Paahtoleipää paahdettuna sen välissä kurkkusalaattia ja Kivikylän tuhtipaistia. Tämä voittaa ihan minkä tahansa pikaruoka aterian.

Koska päivä oli viileähkö, otimme kaakao tarvikkeet mukaan. En halua veneeseen minkäänlaisia jauhoja joten Prix merkkinen suklaalusikka ja MoMe merkkinen suklaatikku on veneessä oikein käteviä. Nämäkin ostin jo aikoja sitten fiksuruoka.fi palvelusta.

Jälkkäriksi otettiin mukaan Pingvin lakuja ja Froosh smoothiet. Ja kumpikin näistä ostettu fiksuruoka.fi kaupasta.

 

Vaikka veneelle vietiin kassillinen tavaraa, sai sieltä tuoda puoli kassillista roskia poiskin. Pitäisi ruveta panostamaan vähemmän pakattuihin tuotteisiin. Tämä voi olla hieman haastavaa.

Teimme muutaman tunnin mittaisen reissun Helsingin edustalla ja palasimme kotiin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *