Joulu on pysähtymistä varten

Punastus

Kylläpä tykkään tästä vuodenajasta. Olisi kauhistuttavaa jos kaamoksen jälkeen ei olisi ollenkaan pysähtymisen aikaa eikä tällaista valoilotulittelua (vaikkei se nyt ehkä sieltä ekologisimmasta päästä olekaan). Minulle joulunaika merkitsee nimenomaan pysähtymistä, erityisesti se aaton ja uudenvuoden välinen aika. Maailma tuntuu silloin rullaavan samassa tahdissa kuin mikä itselleni on luontaisinta, hitaasti ja rauhallisesti. 

Aika ennen joulua tosin ei välttämättä ole se suosikein. Erehdyin eilen Stockalle ja käännyin aika nopeasti kannoillani. Kiire ja hysteria helmeili ilmassa ja äh, oli pakko paeta. Tuomaan markkinoilla oli ihan hyvä fiilis, mutta tungosta, sieltäkin suoritin paon alta aikayksikön. Tosin kuka käski mennä näihin paikkoihin lauantai-iltapäivänä kaksi viikkoa ennen joulua! Nii-i.

Cafe Kokon pop up-kahvila oli sitä vastoin ihana! Eittämättä parhaita kakkuja mitä oon koskaan syönyt ja nyt puhutaan vieläpä raw-genrestä, eli se on aika paljon se. Tuli ihan mieletön energiabuusti kakkupalan ja teen jälkeen joka jatkui ja jatkui. Jäi siis hyvä mieli ihan kaikin puolin. Kuulin muuten sivukorvalla, että pop uppeja aikovat jatkossakin järkätä! Sopii hyvin :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Pus.

Kommentoi