Miniloma Uunisaaressa

Punastus

Ai hitsi mikä päivä eilen. Just kun pääsin avautumasta, että kesä on jo koettu, niin saatiinkin toinen kesä(päivä). Suuri oli houkutus jäädä sisätiloihin kykkimään, koska olin hankkinut lievähkön dagen efterin, mutta tiesin, ettei se potemalla parane. Ajatus saunasta ja jacuzzista oli vielä houkuttelevampi. Joten otettiin siskon kanssa paatti alle Kompassiaukiolta Kaivarista ja suunnattiin ihanaan Uunisaareen

Uunisaaren sunnuntait on mahtavia varsinkin jos on hyvä sää. DJ soittaa levyjä ja yleensä messissä on joku live-esiintyjäkin. Rannalla hengatessa oli fiilis kun olis ulkomailla, bossanova kuului sinne saakka. Mikäs siinä talviturkkia heittäessä. 

Baarissa painostivat ottamaan Bellinin. Enkä nähnyt syytä kieltäytyä. Sopi just täydellisesti sunnuntaisiin fiboihin.

Lähtiessä olo oli virkistäytynyt ja tuntui kun olisi tosiaan ollut minilomalla jossain kauempana. Tätä olin tarvinnut. Ja aion muuten toteuttaa tämän vielä uudelleen tänä kesänä. Toteuta sinäkin <3 Suosittelen!

PS. Uunisaaresta puheenollen, mulla on siellä keskiviikkoisin heinäkuun ajan aamujooga klo 10-11. Paketin hintaan kuuluu myös aamiainen ja sauna sekä lauttamatka. Tervetuloa!

Kommentoi