Ladataan...
Punastus

Tiedättekö sen, kun yhtenä päivänä on äärettömän tyytyväinen itseensä ja toisena taas tuntuu siltä, kuin olisi kaikkien kammoksuma ali-ihminen? Toki noina ali-ihmispäivinä tietää olevansa hakoteillä ajatuksineen, mutta mielestäni pienelle itsesäälille on välillä tilausta. Joskus sitä vaan haluaa rypeä oikein kunnolla hetken. Sellaisella pieteetillä, että kohta alkaa jo naurattamaan oma käytös ja hetken päästä onkin taas siirtynyt ali-ihmisestä keskivertoihmisen kategoriaan. 

On täysin inhimillistä tuntea myös niin sanottuja negatiivisia tunteita. Pyrin henkilökohtaisesti välttämään tunteiden kategoriointia, vaan annan kaiken tulla sellaisenaan ja suuremmin määrittelemättä. Olennaisinta ei ole se, mitä tunnet, vaan se, että osaat päästää tunteesta irti. Sillä vaikka toisinaan itsesäälissä vellominen onkin jopa mukavaa (!!), ei sille kannata antaa valtaa. Olen itse kyllä tunneihminen, mutta ääritunteet ovat lopulta kuitenkin aika kuluttavia ja stressaavia, mikäli ne pääsevät harhauttamaan ja ottavat täysin huomaansa. 

Toisinaan tunne jumiutuu kehoon, jos on joutunut suorittamaan liian pitkään, eikä ole ollut aikaa palautua. Silloin yksinkertaiset liikkeet ja asanat sekä erityisesti hengitys saattavat availla tunnelukkoja. Minulla vierähti tänään asanaharjoituksen aikana sananmukaisesti taakka harteilta. En ollut edes tajunnut, kuinka jumissa olin ollut. Taakka putosi ja samalla muutama helpotuksen kyynelkin.

Voi olla, että jonkun mielestä on tylsää elämää se sellainen, ettei koko ajan räisky. Olen itsekin elänyt läpi vaiheen, jolloin räiskyntä oli taattua. Sittemmin olen älynnyt, ettei se ole elämää, jota etsin, vaan haluan seesteisyyttä ja mielen, joka ymmärtää olla lähtemättä mukaan jokaikiseen impulssiin täysillä. Mutta mieli on mieli, se on alati suuntaa vaihtava ja sen kanssa on oltava tarkkana. On erittäin inhimillistä myös lähteä välillä mielen oikkuihin mukaan, vaikka sitten siihen itsesäälipuuskaan. Ihmisiähän tässä vaan ollaan.

Ladataan...

Ladataan...
Punastus

Ai hitsi mikä päivä eilen. Just kun pääsin avautumasta, että kesä on jo koettu, niin saatiinkin toinen kesä(päivä). Suuri oli houkutus jäädä sisätiloihin kykkimään, koska olin hankkinut lievähkön dagen efterin, mutta tiesin, ettei se potemalla parane. Ajatus saunasta ja jacuzzista oli vielä houkuttelevampi. Joten otettiin siskon kanssa paatti alle Kompassiaukiolta Kaivarista ja suunnattiin ihanaan Uunisaareen

Uunisaaren sunnuntait on mahtavia varsinkin jos on hyvä sää. DJ soittaa levyjä ja yleensä messissä on joku live-esiintyjäkin. Rannalla hengatessa oli fiilis kun olis ulkomailla, bossanova kuului sinne saakka. Mikäs siinä talviturkkia heittäessä. 

Baarissa painostivat ottamaan Bellinin. Enkä nähnyt syytä kieltäytyä. Sopi just täydellisesti sunnuntaisiin fiboihin.

Lähtiessä olo oli virkistäytynyt ja tuntui kun olisi tosiaan ollut minilomalla jossain kauempana. Tätä olin tarvinnut. Ja aion muuten toteuttaa tämän vielä uudelleen tänä kesänä. Toteuta sinäkin <3 Suosittelen!

PS. Uunisaaresta puheenollen, mulla on siellä keskiviikkoisin heinäkuun ajan aamujooga klo 10-11. Paketin hintaan kuuluu myös aamiainen ja sauna sekä lauttamatka. Tervetuloa!

Ladataan...

Ladataan...
Punastus

Maanantaina 17.7 pidän Pranama Kalliossa Yin&Yang -tunnin klo 17.30-19.00. Puolentoista tunnin aikana meillä on hyvin aikaa hakea dynaamisempaa energiaa virtaavasta flow'sta ja antautua Yinin rauhoittavaan maailmaan. Balansoidaan energiat. Fokuksessa erityisesti lantion alue ja sen avaaminen. Tuu mukaan! Tunti toimii maksa mitä pystyt -periaatteella.

PS. Seuraa jooga-sivujani FB:ssä Annalina Yoga 

Ladataan...

Ladataan...
Punastus

Olin toukokun lopussa käymässä Tukholmassa ja noina päivinä siellä sattui olemaan lähemmäs 30 astetta lämmintä. Tuskaisen kuuma lähes. Jo silloin oli vahva fiilis, että nyt on kesä koettu ja Suomeen voi palata täynnä auringon suomaa D-vitskua. Kyllä tällä kesän määrällä jaksaa pitkän talven yli. Toistaiseksi olen ollut aivan oikeassa oletuksineni. 

Mutta oli täälläkin kesä! Viime viikolla muistaakseni jonain päivänä. Silloin lähdettiin juomaan termarikahvit aallonmurtajalle ja ajeltiin pyörillä ympäriinsä. Oli stressitöntä ja ihanaa. Oli vapaapäivä eikä yhtään mitään suunnitelmia. Miten elämä voikin tuntua niin keveältä kun aurinko paistaa ja on lämmintä? Sielu tuntuu painottomalta ja mieli kirkkaalta.

Toisinaan mietin, miksi ihminen on alunperin jäänyt tänne Pohjolaan. Ennen selitykseksi on riittänyt se, että pimeän ajan jälkeen kesä, valo ja lämpö tuntuvat ansaituilta ja joko-tai -ilmastossa on puolensakin. Nyt on tainnut olla viime syksystä lähtien pelkkää jokoa. Selitys ontuu. Haluan pois. 

Mutta kuka nyt jaksaa lukea postauksia säästä. On ilmoja pidellyt, ja silleen.

Kuka ties saamme lämpöisen loppukesän. Kenties emme. Nyt en jaksa välittää. Muistelen vain kaiholla Tukholman kesää ja tuota viime viikon lämmintä päivää täällä Helsingissä. Onhan sekin jo jotain.

Ladataan...

Ladataan...
Punastus

Yksi lause kumpuaa mielessäni tänään, tällä hetkellä ylitse muiden. Palaa, vaikken sitä aktiivisesti ajattelekaan. Nimittäin: rakastan lempeitä ihmisiä. Haluan olla sellainen itsekin ja pyrin siihen päivittäin.

Lempeä ihminen riisuu muut aseista ja suojamuureista. Lempeän ihmisen seurassa on helppo olla. Lempeys tarttuu. Lempeys on paras ase. 

Tämä ajatus kumpusi mieleeni, kun ajoin pyörällä raksamiesten ohi. Erään heistä katse kääntyi minua kohti ja kasvoilla oli pieni hymynkare ja silmissä lempeys. Tilanne kesti noin sekunnin verran ja jätti minuun merkkinsä. Minä toki joogan posteuforisessa tilassa, vastaanottavana pienille hetkille, valmiiksi suojamuurit alhaalla. 

Ajattele mitä lempeydellä ja hyvyydellä voikaan saavuttaa. Se on hienovaraista, mutta parhaimmillaan se pieni ele, katse, hymy tai sana voi olla käänteentekevä. Se voi muuttaa päivän suunnan.

Joten kiitos sinä random raksamies! Jatka lempeytesi lähettämistä. 

Ladataan...