Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Jänöjussi (Ei varmistettu)
En tiedä miten tänne eksyin mutta nätti tyttö olet!
härö (Ei varmistettu)
Musiikkimakuusi saattaisi hyvin sopia helsinkiläinen Skip Zone, jolta on juuri julkaistu musavideo Luomustudion sivuilla ja jonka löytää myös Youtubesta nimellä The Road and the River. Skipparit keikkailevat heinäkuussa ahkerasti, mutta lomailevat elokuun. Olen joitakin kertoja nähnyt keikoilla ja ihastunut kertakaikkiaan !
Cherry<3 (Ei varmistettu)
Ihania valokuvia! Yleensä en jaksa seurata blogeja mutta tämä alkoi kiinnostaa... pitää pitää mielessä :)
sydänsuru (Ei varmistettu)
Kiitos lohduttavista sanoista sydänsuruista selviämiseen, voin auttaa tytärtäni taas paremmin.
Ilmoitus (Ei varmistettu)
Hei kaikki blogin lukijat ja ylläpitäjä! Keskiviikkona 5.2.2014 vietämme Meikitöntä päivää. Silloin jokaisen tulee olla koko päivä ilman meikkiä tai muita kosmetiikka tuotteita. On toivottu, että ylläpitäjät ja lukijat kertoisivat kommenttejaan/onnistumisiaan sanoin tai kuvin. Näin vähennämme kulutustamme, sekä koemme aivan uusia asioita. Toivottavaa on, että mahdollisimman moni osallistuisi tempaukseen ja että blogien pitäjät levittäisivät uutista ihan omalla ilmoituksella blogeissaan... Tulee siis mukaan Meikittömään päivään pitämään hauskaa ja huomaamaan ympärillä oleviesi ihmisten muutokset!:)
Moi Jenni! Mulla olisi tällainen haaste, jossa ideana on kertoa, mistä ei ole kiinnostunut. Ajatuksena on helpottaa yleistä painetta olla mukana ihan kaikessa. http://www.lily.fi/blogit/yhdeksan-yhdeksankymmenta/hyva-jossei-kiinnosta
Lukija (Ei varmistettu)
Hei Jenni! Haluan kertoa että blogisi on inspiroiva ja ylivoimaisesti lemppari blogini!:) Olet selvästi maanläheinen ja aito ihminen, kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Kiitos etenkin spotifyn soittolistoista! :) Löytänyt sitä kautta monia itselle uusia artisteja. Itselle musiikki on tärkeää, ei mene päivääkään ilman musiikinkuuntelua :D Huomasin että Olafur Arnalds kuuluu suosikkeihisi, haluan ehdottaa paria klassisempaa artistia, Fabrizio Paterlini ja Goldmund, etenkin tuo The Malagy of Elegance ja Corduroy Road albumit kolahti minuun. Myös elokuvamusiikista Thomas Newmanin White Oleander on kaunista kuunneltavaa. Ihanaa kevään jatkoa! :) -Mira
Tylde (Ei varmistettu)
Vaikka olen 50 v ja asun maalla, tykkään seurata blogiasi. En siis ihan kohderyhmää mutta kauniit kuvat ja postaukset piristävät mukavasti!
Ülle81 (Ei varmistettu)
Joskus bongasi sut sontaluukus... funtsasin, et ompas makee Vintage- Friidu. Bojot Pelagosta =)
Bobiina (Ei varmistettu)
Kertakaikkiaan ihana blogi sinulla!! :) Niin kauniita kuvia ja ihanaa, kun käsittelet monipuolisesti erilaisia aiheita, me like it:)!!!
Sonjaelisa (Ei varmistettu)
Sulla on aivan ihana blogi, nousi heti mun suosikiks. Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä ja sun tyyli on tosi kiva myöskin :)
emmaaa (Ei varmistettu)
Olet sympaattinen ja kaunis bloggaaja! Olen seurannut sinua monia vuosia ja syystäkin! Hyvää kevättä Jenni :)
Hei Jenni! Katselin haastatteluasi puoli7 tv ohjelmassa, joku aika sitten ja kiinnostuin Blogeista. Tsekkasin blogisi & Kiva. Tykkään tyylistäsi. Reipasta Kevään jatkoa & Hyviä Päiviä!
Hannele Eriksson (Ei varmistettu)
Miten saisin yhteyttä Lauran tätiin? Muistot vaan liitää, onko pikkumökissä vielä muumitapeetit ja ukkini valmistama kerrossänky? Voisinko vuokrata mökin joskus? Terveisin Hannele
Jenniii
Pupulandia
Voi että, Lauran täti myi mökin eikä siis omista sitä enää. :( Hauskaa, että törmäsit tuttuun mökkiin tätä kautta. :)
Hannele Eriksson (Ei varmistettu)
Rakas pupulandia-person, Olisiko mitenkään mahdollista saada yhteystiedot "tätiin" joka omistaa mökin siellä Vähä-Laukkoskella. Koko lapsuuteni muistui mieleen ihan kerralla kun näin kuvat pikkumökistä ja saunannurkasta. Onko mökissä vielä ne muumitapeetit ja onko tontilla oleva uima-allas vielä käytössä? Olisi niin monta kysymystä - ihan vain "nostalgisista" syistä. Terveisin Hannele Eriksson
Jenniii
Pupulandia
Laittaisitko Hannele minulle sähköpostia blogin sivupalkissa olevaan osoitteeseen ja katson, mitä voin tehdä! :)