3+1 kotipäivän pelastajaa

Tämä viikko on ollut jo niii-iiiin paljon helpompi kuin viime viikko. Vauvavälineurheilun lisäksi arjen pelastajia ovat olleet nämä tekemiset, joita voi puuhastella naperon kanssa sohvalta imeys- ja vauvansylittelyhommista käsin.

1. Uudet kirjat

kirjat.JPG

Vanhat kirjat oli jo tuhanteen kertaan luettu – Joel totesi, että nyt tarvitaan uusia. Prismaan. Näillä kolmella uudella ollaankin sitten hyvin vedetty koko viikko. 

2. Tarra-askartelukirja

askartelu1.JPG

Tämä on ollut aivan valtava menestys! Kirjassa on neljä sivullista tarroja sekä pieniä tehtäviä – eli paikkoja, mihin tarrat on tarkoitus kiinnittää: 

askartelu.JPG

Tirppa on askarteluun ihan hulluna – tämän parissa on vietetty jo tuntikaupalla aikaa. Ihan jo jännittää, että mitä sitten tehdään, kun kaikki tarrat on kiinnitetty. Saakohan tällaisia samantyyppisiä kirjoja jostain lisää? 

3. Eläinpeli

peli.JPG

Ai miten niin soveltuu yli 3-vuotiaille? Ostin jo viime kesänä lähistön lasten kadulle tekemästä pikkukirppiksestä eurolla nostalgisen eläinpelin. Säännöistä viis – me pelataan sitä niin, että etsitään yhdessä oikeita paikkoja yhdelle kortille kerrallaan.

…ja se plus yks: tarviiko edes selittää?

saippuakuplat.JPG

Toimii aina.

 

PS. Hupsis, olin ihan unohtanut, että olin tehnyt treffit kantoliinavalmentaja-Anun kanssa tälle iltapäivälle. Ja luonnollisesti tänään meillä oli vielä tavallistakin isompi kaaos – Joel oli viettänyt eilisen illan yksin lasten kanssa, kun minä lähdin (45 minuutin varoitusajalla; hupsis, melkein unohdin senkin) työpaikan kesäjuhliin. Anu siis tupsahti meille saippuakuplakuvan taustalla näkyvään kaaokseen.

Hupsis. Anteeksi.

Kommentit (38)
 1. pian äiti neljälle mössykälle
  7.6.2014, 12:33

  Meillä kovasti kulutettu tarrakirjoja,hyviä tarrakirjoja netin kirjakaupoista löytyy hurjasti,esim. Adlibris, Akateeminen ja Turun kansallinen kirjakauppa.
  Uudelleen liimattavia siirtotarrakirjoja niukasti..

  Imetystuokioiden ajaksi meillä myös käytetty lattiapalapelejä(play2learn,vaahtomuovinen) ja jättipalapelejä,kivoja pienille käsille 🙂
  Ja näiden väliltä palapelikirjat 😉

 2. Tiita Anniina
  6.6.2014, 21:07

  Heippa, oon lukenut loistavaa blogiasi jo melko pitkään, mutta en oo kommentoinut vielä kertaakaan. Nyt oli pakko tulla kommentoimaan tätä. Olin itse lapsena tarrakirjafani ja mulla oli juurikin sellaisia kirjoja mistä ylempänäkin jo kirjoitettiin, eli mistä sai tarroja irti ja takasin niin monesti kuin vain tarrat oli tallessa 🙂 ei lopu siis tarrat kesken! Jos jostain löytyy vielä, niin suosittelen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *