Äidit keväthuumassa

Tänään en jäänytkään Silvan päikkäriaikaan bloggaamaan, vaan lähetin muutaman ”hei mitä teette just nyt” -tekstiviestin. Ja pian olinkin kärryttelemässä tuolla keväisessä Kumpulassa suu pepsodent-hymyllä kaikkien muiden keväthuumaantuneiden kärryäitien joukossa.

Kevät!

Aurinko!

Elämä!

Jee!

Olipa pitkä talvi. Nyt se on ohi. Jo riittää täällä sisällä puutalobabylandiassa kököttäminen – ulos! ulos! ulos! Täytyy varmaan harkita jonkun mobiilin bloggausvempaimen hankintaa, ettei tule ihan radiohiljaisuus tälle kanavalle, kun äippä tuolla vaan painaa Bugisten kanssa pitkin aurinkoisia (ja pölyisiä) katuja.

*******

Kevät on tullut myös puutalon pihalle. Tuntuu, että vasta viikko sitten tuossa oli ainakin metrin kinos. Mutta nyt:

kevatkukat_valkoiset.jpg

Oooh!

ruukut.jpg

Oooh!

kevatkukka.jpg

Ooooh!

sotku.jpg

Äääääh!

 

 

Kommentit (11)
  1. Krookuksiahan ne 🙂

  2. Hmm miniläppäri mulla itse asiassa omana koneena onkin, se tällainen. En ole itsekään sitä tullut juuri mukana roudanneeksi, ehkä voisi kokeilla sellaista ensin… Mä oon niii-iin urpo näissä, pitäis varmaan selvittää että miten siihen saa toimivan netin ulkosalla 🙂

    Lumikettu: Tsihihi alat tuntea mut – mulla ei ollut mitään käsitystä noista kukista 😀 Sen huomaa esim. kuvan nimestä (en tiedä, näkyykö se muille), kirjoitin siihen että ”valkoinen kevätkukka” 🙂 Mutta joo lumikello kuulostaa hyvältä, kiitos Jenn tiedosta! 🙂 Kröhöm viitsiikö tätä nyt kysyäkään: onko tuo toinen sitten krookus…? 🙂

    Liisa, ooo te ootte pääsemässä fillarimoodiin. Me ollaan kans mietitty, pitäisköhän hankkia jotain naperofillarointivälineitä (lue: turvaistuin), mutta päätettiin että katsotaan sitten tilanteen mukaan – kun esim. viime kesänä meillä ei tullut sitten ollenkaan edes pyöräiltyä. Mut oi tuota tukanhulmuamisfiilistä – kesä tulee!

    Vierailija: Kivaa, tervetuloa – ja isot onnittelut pikkuisen tytön mummille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *