Äiti hunningolla

Äiskä kävi eilen baarissa – rasti seinään!

Ja siis ihan baarissa-baarissa, ei Chico’sissa tai jossain vauvaystävällisessä kahvilassa. Baarissa-baarissa-baarissa; sellaisessa, missä juodaan olutta ja soi musiikki ja naisilla on ripsiväriä. Wo-hoo. Edellisestä kerrasta onkin sitten…. öööh… no reippaasti yli vuosi.

Toisin kuin loppukesästä Madonnan keikalla, nyt ei edes tullut hätäpaniikkikiire kotiin. Ehkä aika oli jo kypsä pariin siideriin hauskassa seurassa? Lähetin vain yhden ”miten menee? voinko olla vielä puoli tuntia?” -tekstarin ja sain  ”Silva nukkuu ja minäkin kohta” -vastauksen.

Niisk, eivätkö ne enää tarvitsekaan minua…?

Ja kun kello kymmenen jälkeen astuin Putte’s Bar&Pizzan ovesta ulos Kalevankadulle, minuun iski omituinen tuttu tunne. Helsingin myöhäisiltainen keskusta näytti samalta kuin ennen. Ihmiset näyttivät samoilta kuin ennen. Korkkarisaappaat (perhana vie) painoivat päkiöitä ihan samalla tavalla kuin ennen. Aivan hyvin olisin voinut lähteä kipittämään kopisevin koroin kohti Punavuorta.

Astuin kuitenkin kuutos-sporaan ja lähdin ajelemaan vastakkaiseen suuntaan.

Kotiinpaluussakin oli yksi asia kuin ennen: vain maukuva Tiikeri ovella vastassa. Vauva ja isi tuhisivat jo täydessä unessa yläkerrassa. Mummi nukkui olohuoneen sohvalla.

Kömmin pienen perheeni viereen ja ujutin sormeni Silvan pieneen uniseen kämmeneen. Äiti tuli kotiin.

 

Ps. Kiitos kaunis Lilyn & Trendin toimituskunnalle kutsusta – ilta oli mukava ja oli tosi kiva nähdä teitä kaikkia ”livenä”!

 

Kommentit (13)
  1. Koooo, oli tosi kiva tavata. T. Hulttio-äippä

  2. Vierailija kaukaa, joo naapurikunnat kelpaa myös – jos sielläkin on enemmän poroja kuin raitiovaunuja, niin meininki on tuttua 🙂

    Kiitos palautteesta, kaukainen vierailija & LauraEm, ja tervetuloa mukaan! Kivan näköisiä blogeja muuten molemmat, LauraEm & Maaritanneli, pysyn ehdottomasti kuulolla. Ja ihan SUPERSULOINEN vauva tuolla muuten Pentik-kankaisessa mekossaan, oh!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *