Ajantajuttomuutta

Ah mikä tunne.

En ole tiennytkään, että tämän tilan voi saavuttaa kotonakin – ja vieläpä talvella. Mutta: mulla ei ole mitään käsitystä, mikä päivä tänään on! Vau. (älkää vaan kertoko)

Jouluaatosta on… hmmm… kolme tai neljä päivää? Seuraava meno on kirjattu kalenteriin vasta 3. tammikuuta (tanssitreenit) – se ei voi olla vielä kovin lähellä, koska kukaan ei ole huudellut sosiaalisessa mediassa vielä Hyvää Uutta Vuotta. Sit, kun niitä toivotuksia alkaa tulla (ja ulkona paukkua), on luultavasti uusi vuosi. Tai sota. Sit siitä parin päivän päästä vilkaisen kalenteriin ja yritän hahmottaa päivän niin, että pääsisin sinne treeneihin.

Siinä on mun tän hetken tavoite. Siihen pyritään.

Ah.

924163_510043125804290_427738729_n.jpg

Käytiin me joskus ulkonakin…

10844198_723617281067629_1248879221_n.jpg

…mutta enimmäkseen oon ollut näin.

Kommentit (6)
 1. Täysin ohi aiheen, mutta miten on Vikingit kulkeneet nyt talvikeleillä, lumessa ja loskassa?
  Mukavaa ajattomuuden jatkoa koko lomaperheelle:D

  1. Mainiosti, mainiosti 🙂 Tästä just Instan puolellakin kirjoittelin – kulkevat siis tällä kokemuksella auraamattomalla mutta ”ajetulla” tiellä yllättävän hyvin, niin autojen ajamalla tiellä kuin sellaisella jalkakäytävälläkin, jota olivat useammat ihmiset tasaisemmaksi kävelyllä tampanneet 🙂 Mutta täyshangessa puolestaan piti työntää ihan voimalla ja ois ollut ärsyttävää, jos olisi pitänyt tarpoa pitkä matka sitä. Ilmeisesti renkaat saa lukittua ja se helpottaisi entisestään, mutta ei ole tarvinnut edes kokeilla, kun on mennyt hyvin näin. Eikä ole tarvinnut myöskään selvitellä, että oliko näihin talvirenkaita – ilmeisesti ois 🙂 Mutta ei me hankittu koskaan Bugiksiinkaan talvirenkaita 🙂

   Mutta jos Bugiksiin vertaa (niin, että Bugiksilla pienet renkaat edessä), niin ero on iso. Siis hankikulkevuudessa. Bugikset tyssää alkuunsa, mutta niissä tietysti voi tuolleen kääntää heittoaisasta isot renkaat eteen eli silleen pärjäillään hyvin 🙂

 2. Eija/Tässätalossa
  28.12.2014, 17:18

  Meidän kylällä alkoi paukkua eilen ennen puolta päivää. Jotkut vaan ei tajua 🙁 Niin että ei kannata laskea päiviä perustuen paukkeeseen! Ja emmääkään tiiä mikä päivä nyt on, mutta oletan että rakettien myynti alkoi eilen eli lähellä uutta vuotta ollaan! Vai joko se meni?!?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *