Ale-alempi-alein (eli vinkki ja Reiman lisäalekoodi)

Tämä on totaalikaupallinen alevinkkaus niille, joita lasten varusteiden alennushankinnat kiinnostavat 🙂

Nimittäin viimeksi, kun kerroin blogissa Reiman alen alkamisesta, pyysin samalla Reiman yhteyshenkilöltä, josko hän voisi vinkata vielä n-y-t-nyt just sillä hetkellä, kun/jos alennukselle on se sellainen ihan-ihan viimeinen loppurysäys tulossa. Ja se vinkki tuli NYT.

uv hattu aurinkolasit.JPG

Loppurysäysvinkin lisäksi ”kaupan päälle” sain vielä yhden alekoodin, jolla saa vielä -10 % kaikista Reimashopin tuotteista, myös aletuotteista. Eli jos siellä on -50 % tuote, siitäkin saa vielä -10 prosenttia omaa alennusta.

Alekoodi on: XTRASS15
…ja se on voimassa vain su 19.7. asti.

uv puku.JPG

Nyt siellä on siis sadevaateale -40-50 % täällä.

Talvivaateale -50 % täällä.

Fleecet ja villakerrastot täällä.

Tutta-ale täällä.

…ja uusimpana tämänpäiväisenä alennettuna juttuna -40-50 % myös välikausivaatetta täällä. Esim. just ne meidän tytöillä olevat välikausihaalarit ovat nyt -40 prosentin alennuksessa. (ja siihen siis vielä se -10 %)

Myös näitä samoja, näissäkin kuvissa olevia UV-vaatteita on (mun matikalla) edelleen puoleen hintaan täällä.

Eli jos on hankintoja hankkimatta, niin kantsii vilkaista just nyt! 🙂

 

PS. Tyttöjen kuvissa näkyvät UV-vaatteet siis saatu Reima-blogiyhteistyön myötä (täällä ja täällä). Nämä alevinkit kuitenkin minulta ihan vinkkaamisen ilosta, eli ei ropsahda mitään korvauksia minulle, ja tyyliin noissa linkeissä ei ole mitään provikkajuttuja piilotettuna (niin kuin mulla ei ole koskaan muulloinkaan). Ja NYT mä julkaisen tän bloggauksen ja kiireesti klikkaan tuonne itsekin katsomaan, josko käyttäisin tuon alekoodin (ja siis ihan omalla rahalla) tyttöjen ensi talven toppapukuihin ennen kuin kaikki sopivat koot sieltä häviävät 🙂

Kommentit (17)
  1. Kiitos vinkistä ja koodista! Tilaukseen lähti täällä sekä talvihaalari että välikausihaalari ja vielä Anturatkin bloggauksesi ansiosta. Vähän kyllä hirvittää ne haalareiden mittasuhteet, kun ovat kaikilla merkeillä eri ja vielä Reiman eri malleissakin eri. Toivottavasti ei mennyt kokovalinnat pahasti pieleen.

  2. Minäkin tilasin, hih hih hii!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *