Ämpäriin ei huku?

Apua, mulla on krapula.

Jos en ihan väärin muista (saatan muistaa), tää on ensimmäinen kerta neljään vuoteen.

ämpäri.jpg

No, nyt on syöty tempe-hampurilaista vesisateessa, juostu bussiin ja rikottu lemmparivarvastossu. Nilkutettu Kampin Indiskaan ostamaan alehyllyn halvimmat kengät. Paettu meluvallia Mbarin terassilta ja siirryty huokaisemaan huomattavasti keski-ikäisemmälle Vltavan terassille.

Katseltu, kun kuuma päivä vaihtuu sateiseen iltaan ja uudestaan kirkkaaseen alkuyöhön. No hei hitsi juodaanks vielä yhdet.

sateessa.jpg

Soitettu kotiin, että ”miten teillä menee – pärjäätekö, jos me vielä täällä…?”. Saatu yllättävä ”molemmat nukahti” -tekstari ja otettu vielä yhdet. Huomattu, että ystävän bussi lähtee vasta 20 minuutin päästä ja otettu vielä yhdet. Jätetty menemättä siihenkin bussiin ja seottu laskuista, että otettiinko siinäkin vielä yhdet.

Valvottu yöllä muiden nukkuessa, juotu pullotolkulla vettä ja hoettu mielessä, että ”ääää poistu alkoholi mun elimistöstä, poistu äkkiä alkoholi mun elimistöstä”.

Huoletonta iltapäivän- ja illanviettoa ”no hei vielä yhdet” -fiiliksineen oli ikävä. Seuraavan yön ja päivän oloa ei.

No niin. Lisää kahvia. Tänään on paljon tekemistä. Uhhuh.

Kommentit (7)
  1. Toi on muuten ihana terassi! 

  2. Mulla ei oo vissiin ikinä ollu krapulaa :DD Kerran oli pää vähän kipee kun heräsin, mutta se meni ohi aamupalaan mennessä. Ehkä näin iän karttuessa iskis se krapulakin, jos jois sen viis siideriä, mutta katsotaan sitä sitten vuoden päästä. Olisi se kyllä jännittävää kokea kun kaikki aina siitä krapulasta puhuu ja sanoa aamulla ”mä en juo enää koskaan!” 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *