Ankea lapsuus?

Puutalobaby

Uusi lelu! Uusi oooooh-mikä-tämä-ihana-asia-on -lelu kiilasi välittömästi Silvan TOP4-lelukatselmuksen kärkeen:

Öööh, ja sehän on siis...?

"Oh, mikä se on?"

"Sen kanssa voi painia!"

"Se rapisee!"

"Sen kanssa voi taistella!

...ja sen kanssa riehuvasta vauvasta on täysin mahdoton saada tarkkaa valokuvaa.

 

Oi ihana-ihana leivinpaperi. Voittaa näköjään kaikenmaailman Fisher Pricen kehittävät pianolelut kuusi nolla.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä yliveto :D Meillä toimi myös pahvilaatikko, muoviputki, vessapaperirullan hylsy jne :D Mitä yksinkertasempi sen parempi :D

tonttu (Ei varmistettu)

rokkibeibi! toi kuolaliina! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Rokkibeibi "kuolaliina" bongattu :)
saanasuuronen@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

ROKKIBEIBI

Toi kuolaliina

http://www.rokkibeibi.com/vauvan-tarvikkeita/630-kuolaliina.html

amyzxi (a) gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin, ja nää yksinkertasimmat kodin käyttötavarat on aina ne kivoimmat ja mielenkiintosimmat ;)

tonttu (Ei varmistettu)

Voi ei, mokasinko mää ku en laittanu sähköpostiani :o

(nannulii_@hotmail.com)

Vierailija (Ei varmistettu)

apua, taas myöhässä, vein pojan päikkäreille :D ROKKIBEIBI kuolaliina/bandana kuitenki (reetta.kirkinen@humak.edu)

Mamma
Mamman Sähkövatkain

voi, muka niin päivystin, mutta en kerennyt :D MEillä leikitään kans mieluummin kaikella "ei leluilla" :D

 

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi! Kolme bongausta melkein yhtä aikaa, mutta tonttu taisi olla nanosekunnilla nopein :) Laitetaan tonttu meiliä ja käy tsekkaamassa sieltä Rokkibeibi.comista, että millä kuosilla tuollaisen kaulahuivin haluat! :)

Joo, meidänkin täytyy ehdottomasti testata muitakin keittiövälineleluja, kun tuo leivinpaperi ainakin oli ihan huippumenestys! Veskipaperinrullaa ei ehkä uskalla, kun meillä on sellaisia hajoavia hylsyjä - ne taitaa imeskellessä muuttua mössöksi. Ehkäpä talouspaperirullan hylsyä voitaiskin kokeilla, kiitos vinkistä!

 

M-M

Minäki vain ihailin, ku oli hieno kuolahuivi :D 

Kristaliina
Puutalobaby

Täällä on kyllä ihan supernopeaa porukkaa, huh huh :)

Hih, en tiedä teistä, mutta itselleni tää kilpailumalli on ainakin ihan älyttömän hauskaa :D Täällä vaan aina jännitän ja kikattelen, kun olen tekemässä postausta - taidan olla silleen sopivasti lapsellinen :D No joo, bloggaajaa itseään ainakin viihdyttää, mutta toivottavasti tekin tykkäätte!

Mamma
Mamman Sähkövatkain

tosi hyvä. nopeus on valttia. ja ratkeaa nopeasti nää kisat, eikä tarvi odotella "eräpäivää"

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla oli vauvana lempileluna lähes tyhjä sokeripussi, jonka äiti sitoi narulla keittiön kaapin kahvaan. Viihdyin kuulemma sen seurassa hetken jos toisenkin! Ja lelujahan olisi ollut vaikka muille jakaa! :)

Anisha (Ei varmistettu)

Meillä Ushman kummitäti tuli yökylään tytön ollessa noin 3kk ikäinen ja tuolloin oli kovat iltaitkut käynnissä. Kekseliäs kummitäti pelasti väsyneen äidin illan repimällä paperipussia tytön edessä pieniksi siivuiksi (jättäen siivut kiinni pussiin) ja heiluttelemalla kahisevaa pussia tytön edessä. Ushma hiljeni niin pitkäksi aikaa kun kummitäti pussia rapisutti (ihmeen pitkään kummitäti jaksoi, noin puoli tuntia :D). Kaikkien aikojen suosikkilelujen- ja lelujen TOP 1 on täällä mikä tahansa kangas (mitä värikkäämpi sen parempi) jota heilutellaan tytön yllä tai mennään sen alle yhdessä piiloon tai nyttemmin minkä taakse heiluttelijan kasvot hetkeksi katoaa ja tulee takaisin äänimerkin kera. Tämä leikki on pitänyt pintansa, aloitettiin parikuukautisena (heilutin jokaista koneesta tullutta pyykkiä tytön edessä jotta hän malttoi odottaa kun laitan ne kuivumaan telineelle) ja toimii edelleen (Ushma 6,5kk).

Omppu (Ei varmistettu)

On sitä ankea lapsuus ollut muillakin. Itse leikin tyhjällä ketsuppipullolla. Ja lahjanarut, voi kyllä joulu on pikkulapsen parasta aikaa. Mitä niillä lahjoilla tekee, kun on ne narut ja ihanat paperit? Niitä voi syödä ja hypistellä ja vaikka mitä.

Liisa
Osasin!

Kuten siinä aiemmassa lelupostauksessasi listasin, meilläkin leivinpaperiarkki on ollut yksi lemppareista. Muita suosikkeja on just vessapaperirullan hylsy, tyhjä karkkipussi, tyhjä suurehko pahvilaatikko jota voi rummuttaa molemmin käsin, lentokoneen oksennuspussi... Tuo oksupussi on noista oma suosikkini, koska se ei muhjaannu eikä siitä lähde palasia helposti.

Vierailija (Ei varmistettu)

meillä toimii kanssa leivinpaperi. mutta ehdoton ykkönen on rasioiden kannet! siis ihan joku pakasterasian kansi, voi että kun se on niin ihana kun siinä on se ura, jota voi järsiä ja siitä saa hyvin kiinni ja sitä voi viskoa. myös tyhjät limpparipullot on suurta hupia, ja uusin mahtava lelu on rikkinäisen dvd-soittimen turhaksi jäänyt kaukosäädin. voi sitä onnea. :D

Salallaa (Ei varmistettu)

Tyhjä limsapullo oli meillä pop niihin aikohin kun harjoiteltiin ryömimistä, nyt taitaa olla hauskinta just se mikä on kiellettyä, kuten pakastimen ja jääkaapin availu yms.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vähän isompana sitten Ikean iso kenkälusikka, ensin purulelu sitten miekka ja onki jajajaja :)

Kristaliina
Puutalobaby

Vautsi, meillähän on siis kotona paljon paljon tosi-kehittäviä leluja - niitä vaan sitten pukinkonttiinkin kun tuolta kaapista kaivetaan, niin johan pysyy budjettilinja :D Ai, ja yks juttu tuli mieleen vähän vanhemmille: taskulamppu! Muistan, että yks joulu se oli täys hitti mun siskontytölle :)

Oh, ja mulla on tullut näköjään joku vika tuonne keskustelun linkkiin, jonka piti viedä sinne Rokkibeibin kaulaliinavaihtoehtoihin - eli tässä oikea. (toivottavasti)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyhjään limsapulloon makaroneja: oiva soitin (melko äänekäs). Jouluna pakettinarut kiinnostivat sata kertaa enemmän kuin lahjat. Nyt isommille lapsille tein kiikarit kahdesta yhteen niitatusta talouspaperirullasta ja ne olivat älyttömän suositut.

kutriina (Ei varmistettu)

Ah niin innoissani kaverille esittelin tätä ideaa, mutta kas kummaa, puolivuotiaan lapsukaisen käsittelyssä leivinpaperi muuttui hetkessä pienenpieniksi märiksi paloiksi :) Ehkä koitetaan uudestaan myöhemmin ja ehkä jollain muulla kuin X-tra leivinpaperilla?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.