Babyn uudet vaatteet

Käpylän kyläjuhlat, Ravintolapäivä, aurinkosää… …nääh, ne on nähty ennenkin. Me hypätään autoon ja huristellaan maakuntamatkalle eksoottiseen Vantaan Jumboon!

Ja katso – vihdoinkin löytyi väriä vauvalle!

punaiset.jpg

Pinkkiä printtiä: haaremihousuhaalarit, farkkumekko & valkopohjainen kukkamekko. (tällaisessa muodossa menee vaaleanpunainen läpi äidinkin tyyliseulasta)

kuviot.jpg

Värikkäät eläikuviot = parhaita! Vihdoinkin löytyi sellaista – erityisesti tuo ruskean bodyn printti on äidin mielestä jotain ihan mahtavaa.
(70-luvulla syntyneiden äitien synrdooma?)

vihreat.jpg

Iskän valintoja erityisesti ruutumekko ja krokotiilipyjama. Sitruunakuvioinen kesämekko maksoi HM:llä huikeat 3,95 e…

Action-päivän aikana suoritettu myös:

 • suunnistus Jumboon ilman navigaattoria (oho, löytyi)
 • Recaron turavakaukalo-adapteri-Bugaboon vaunurunko -yhdistelmän testaus ostoskeskusliikuntavälineenä (oho, toimi)
 • Silva haluaa tissiä -hepuli ja imetys HM:n miestenosastolla (oho, toi muija veti tissin esiin)
 • puklut äidin nahkatakille (oho muuten vaan)
 • toinen imetys Jumbon Chico’sissa (oho, taas Chico’s)
 • vatsavaivakiljuntakohtaus Prismassa (oho, aika paljon ääntä pienestä vauvasta)
 • äiti hyssyttää sylissä vauvaa ja isä kerää ostoksia työntäen yhtä aikaa ostoskärryjä ja turvakaukalo-vaunurunko -yhdistelmää, kun Prisman sulkemiseen on 5 minuuttia (oho, kaikki tämä hermoja kiristämättä)
 • kotiseutuihastus Arabian huviloiden pihalla, kun ilta-aurinko siivilöityy vihreiden puiden lävitse (oho, me todellakin asutaan täällä)

Ja se kaikkein iso oho: tämä oli Oikein Hyvä Päivä.
 

 

ps. Silva oli Jumbossa toistuvasti huomion kohteena (myös huudottomina hetkinä): tuntui, että lähes joka kulmalta tuli joku naishenkilö ihmettelemään, että ”oi miten pieni vauva, kuinka vanha hän on…?” HM:lläkin eräs nainen parahti huudahduksensa hyllyvälistä niin yllättäen, että säikäytti sekä minut että ilmeisesti itsensäkin.

Äidin ensimmäinen reaktio oli, että oh – onpas meillä hurmaava vauva. Seuraava (kyynisempi) ajatus kuitenkin oli, että ehkä olemmekin poikkeuksellisen pienen vauvelin kanssa liikkeellä…

Hei te ”vauvaetiketin” tuntijat: onko jotain ikää/kokoa, jolloin on ns. sopivaa liikkua shoppailemassa? Oltiinkohan me nyt julmia materialistivanhempia, kun vietiin baby näin nuorena Henkkamaukka-maailmaan…? Pitäisi varmaan googlata jostain Vauva-lehden keskustelusta 😀

Äh, ehkä Silva oli vaan niin hurmaava 🙂

 

 

Kommentit (15)
 1. Hih pakko myöntää, että nykyisin musta on tullut tuollainen koon ja iän kyselijä 🙂 Kun itsellä oli joskus tuollainen minivauva (nykyisin jo iso vauvanmötkäle), vastasyntyneiden pieni koko koskettaa jotenkin eritysen paljon. Aina sitä kysyessä ja ihastellessa muistaa, että oh – meilläkin oli joskus tuollainen ihan pieni apinanpoikanen <3

 2. Marakatin mutsi
  10.10.2012, 19:58

  Meillä tyttö on vasta reilun kolmen kuukauden iässä neljäkiloinen, hyvin on Silva kasvanut! Ja tuohon pienuuden hämmästelyyn joutuu tottumaan, sitä kuulee edelleen joka paikassa. Meillä typy oli vajaa kaksiviikkoisena mukana Prismassa ekaa kertaa, en edes miettinyt että voiko ottaa mukaan, kun pakkohan siellä kaupassa on käydä. Ja sillon joka toinen vastaantulija sukupuoleen ja ikään katsomatta hämmästeli tytön pienuutta, painoa oli tuolloin vähän reilu 2 kg ja pituutta 45 cm 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *