Beach life!

Vettä sataa.

Tänä kesänä on kyllä täytynyt olla hereillä, jos on aikonut edes pienen annoksen saada hellekesäfiilistä. Jos on edes vähän yskähtänyt tai vilkaissut muualle, on voinut missata tyyliin koko kesän.

Nooh, vuoden päästä sitten uudestaan. Better luck next time.

Suomen kesä, voi v*un (anteeksi) jee.

Mutta hei me ollaan onnistuttu bongaamaan kesä jo kolmesti. Vau. Ensin täällä, sitten täällä ja vielä nyt Ikaalisissakin yhtenä ihanana iltapäivänä.

rantamenot.JPG

Silloin toukokuun lukijatreffeillä osa porukasta ehti käydä myös tutustumassa biitsiin – hih vai olikos se niin, että lapsi nukkui vaunuissa ja vanhemmat siellä keskenään leikkivät…? No, nyt ymmärrän täysin. Nimimerkillä ”tanssipeliin akuutisti koukahtanut”.

Biitseily kylpylän rannalla näytti meidän osalta alkuun aika tuhoontuomitulta ajatukselta. Näpyttelimme koko Tampereella ja Ikaalisissa olon aikana epätoivon vimmalla kännykän supersäätä, joka lupasi sadetta, sadetta, ja sadetta. Aaa ja parit ukkoskuurot päälle, kiitti vaan. Ikaalisten hotellin aamupalapöydästä sitten vaan haikeasti katseltiin ulos rantaa, että oispa vähän erilaiset kelit

Mutta jossain vaiheessa kakkospäivän iltapäivää siellä nalletalon takapihalla huomattiin, että hei täällähän on ihan hyvä sää. Ja just sillä hetkellä, kun me hetkeksi oltiin unohdettu tarkkailla supersäätä. Ja siis vaihtoehtoisesti katsella ympärilleen eikä vaan siihen kännykkäsovellukseen 😀

oma ranta terme.JPG

Ranta suoraan oman huoneen takapihalla.

Biitseilyn korkkasi ensin ystäväpariskunnan mies. Olin vaunukävelynukuttamassa meidän tyttöjä, kun näin hänet ensin kirmaamassa Termen omaan rantaan hihkuen ”se on tosi lämmintä!!!!”. Ja seuraavalla päikkärinukutuskävelykierroksella näin hänet sitten ähkimässä omalla terassilla täristen, että ”ihan helevetin kylmää”.

Suomen kesä.

Me muut ei taidettu edes kokeilla vettä varpailla, mutta sehän ei tietystikään estä biitsitunnelmaan pääsemistä. Terveisin Seela:

hauskaa rajattu.jpg

Iltapäivän muutamaksi päikkärinjälkeistunniksi mekin leiriydyttiin sitten siihen ”päärannalle”. Ja kyllä, kyllä – ihan oikealta kesältä se taas yhtä äkkiä tuntui!

rantaviltti.JPG

Äkkiä-äkkiä-ime-kaikki-biitsituntemukset-sisääsi-tätä-ei-tänä-kesänä-paljon-ole-ollut-tarjolla!

rannalla.JPG

…ja arvatkaa, kuka sai nyt vihdoinkin sen Tau-nallemekkonsa <3

Perus-rantameininkien lisäksi rannalla oli pieni leikkipuisto…

keinussa.JPG

…kaksin kappalein pomppupaikkoja…

blur napero pomppii.JPG

#joelilmanpaitaa

blur pomppii.JPG

…köysirata…

köysiradalla.jpg

…ja se järjettömän hauska tanssipeli:
(sori ei jäänyt kuvatodistusaineistoa (ainakaan omalle kameralle) siitä, kun Joelin kanssa tätä hiki päässä vedettiin kilpaa :D)

tanssikone.JPG

Ai niin, ja oli siellä varmaan lapsillakin ihan kivaa.

Kommentit (23)
  1. Hei mä kannatan lukijatreffejä Puuhamaahan! Mekin päästäisiin mukaan, kun olisi tuossa lähellä. 🙂

  2. Mä olin niin positiivinen sen heinäkuun ekan viikonlopun suhteen (3.7.-5.7.), että ei se jää ainoaksi helleviikonlopuksi ja olin sen viikonlopun Kemijärvellä. Nyt alkaa tuntua, että taisin missata kesän ainoat helteet.. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *