Bloggaajaparodiaa!

Kukaan ei tietenkään koskaan lue Seiskaa tai (kröhöm) Vauva-lehden forumia – mistä lie massiiviset kävijämääränsä keksivät ja silleen…

No, ihan siis muuten vaan satun tietämään, että muutama päivä sitten siellä käynnistyi ihan hulvaton ketju, jossa parodioidaan bloggaajia ja annetaan toisten yrittää arvata, että kenestä on kyse. Ja eilen illalla nukkumaan mennessä…. kyllä: bongasin itseni! Tai siis parodian itsestäni!

…ja miten järjettömän hyvän ja osuvan parodian itsestäni. Koko nukkumaanmenohässäkkä meinasi mennä hysteeriseksi, kun Joelin kanssa vaan hirnuttiin ääneen. Silva oli ihmeissään.

Niinpä tänään annan bloggausvuoron vauva.fi:n anonyymille kirjoittajalle nro 167/225 (sivulla 7). Olkaapas hyvä:

*******

”Tosi-tosi moni asia meillä tehdään lapsentahtisesti. Sydäntä kylmää ajatella, että pieni eristettäisiin nukkumaan yksin. Meillä halitellaan ja sylitellään tsirpan kanssa joka päivä. Ja sanotaan rakas.

*Kuva sotkuisesta eteisestä jossa otan selfietä kalsarit jalassa*

kalsarit.JPG

Meillä höpö-höpö-höpsötellään ja hupsutellaan koko ajan. En halua mitenkään syyllistää toisin tekeviä, mutta tämä on meidän tapa. Meille tämä toimii.

*Kuva samaisesta paikasta, jossa esittelen hiuksiani*

tukka.JPG

Illalla jätin tsirpan ihan hetkeksi aikaa yksin leikkimään ja livistin (mukamas) salaa kurkistamaan blogia. Sillä aikaa kirjoitin tämän postauksen tsihhihii. Kun tulin takaisin tirppa kommentoi näin nokkelasti!

*Kuva sotkuisesta olohuoneesta, meillä on näin rentoa tsihihii*

olohuone.JPG

Meillä ei sanota ei, vaan meillä halitaan. Hali-hali-halitaan! Herätän tirpan ennen kuin kodinhoitaja tulee että hän ei herää koputukseen ja pelästy. Lapsen oikeutta rauhaan täytyy arvostaa! Mikä ei sulje pois sitä ettemmekö voisi käydä 5 kertaa viikossa luovissa harrastuksissa. Luovuus on meille tärkeää!”

*******

Okei jos joskus haluan pitää lomaa bloggaamisesta, niin tiedän, ketä pyydän sijaiseksi! 😀

Yks hauskimmista piirteistä tuossa ketjussa on, että juuri mikään imitaatio ei ole tarkoituksellisesti ilkeä – eli hyvää havainnointia ja kirpeää parodiaa vaan. Joo. Osuu vaan ihan täydellisen hyvin mun nauruhermoon – yhtä hyvin kuin Reino Nordin -ketju aikoinaan.

Harmi vaan, että tunnistan noista imitoiduista blogeista vain muutaman (lilyläisistä Nata bongattu); iso osa taitaa olla jotain tyyliblogeja. Lukisin mielelläni näitä lisää ”tutuistakin” (hihi sori vaan blogikaverit) – ja siis huom. huom. yhtä hyvässä hengessä (ilman ilkeyksiä) edelleen!

*******

Toivottavasti tuon puutaloparodian kirjoittaja on kuulolla – kiitos! Tosi taitavaa 🙂

(kuvat otin tänään parodian ”ohjeen” mukaan)

Kommentit (35)
  1. Eiiiiiih, toi ketju on näköjään poistettu! Voi äh, harmi. Miksiköhän…? Onneksi jäi tuo oma (ja nää muut blogatut) talteen!

  2. Ahaha 😀 Aloin vilkaisemaan ihan pikaisesti tuota ketjua yöllä, kun huomasin linkin täällä ja lopulta hihitellessä meni tunti-pari parasta uniaikaa /o Mut olipahan sen arvoista! Pitkästä aikaa nettikeskustelu, jossa on puhdasta, hyväntahtoista ironiaa ja vain muutamassa viestissä oikeaa pilkkaa. Nokkelaa! 

    Pakko jäädä seuraamaan ketjua, vaikka mun lukemani bloggaajat varmaan tulikin jo melko hyvin käsiteltyä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *