Blogi-ihastus: Anna Karin

Mulla on blogi-ihastus.

Olen seurannut Anna Karinin blogia jo pitkään, mutta erityisesti nyt viimeisen parin kuukauden kirjoitukset ovat kolahtaneet. Ja kovaa. Myös Anna Karinilla on kaksi pientä lasta, ja kaikki ne tuntemukset… Oh. Jotenkin hän onnistuu kirjoittamaan ylös sanat niin, että koko ajan tekisi mieli sanoa, että juuri tuolta minustakin tuntuu.

Tämän päivän tekstistä vaikkapa nämä:

”Nyt elellään aikoja, jolloin hyvin nukuttu yö tarkoittaa sitä, että heräsi vain neljä kertaa ja nukkui yhteensä kuusi tuntia. Aikoja, jolloin siivoaa kahdesti päivässä, mutta silti kämppä on aina kuin juuri räjähtäneen pommin jäljiltä. Aikoja, jolloin tunnin kävely ihan yksin tuntuu yhtä vapauttavalta kuin matka maailman ympäri.”

ja:

”Tässä minä nyt sitten odotan, että saisin nukkua kokonaisia öitä ilman kainalossa tuhisevaa patteria, mutta samalla toivoisin nukahtavani aina siihen, kun pieni nyrkki puristaa sormeani loputtoman luottavaisesti. Odotan, että illalla on rauhallista eikä ollenkaan hälinää, mutta samalla pelkään ainaista hiljaisuutta ja sitä, kun en enää saakaan antaa hyvän yön suukkoa pienen hikiselle otsalle. Odotan ja pelkään sitä, kun kukaan ei haluakaan nököttää sylissäni tuntikausia, vaikka kuinka maanittelisin.”

Voi Anna Karin, miten onnistut aina kirjoittamaan ylös juuri minun ajatukseni!

anna karin.jpg

Suositteluni. Ihastuttava, aito blogi.

Lainaukset: Anna Karin

Kommentit (6)
  1. Kiva blogivinkkaus, hyvää luettavaa! 🙂 paitsi että nyt täytyy kyllä myöntää, että olen ihan vain hiukkasen kauhistunut, että mihin soppaan olen lusikkani työntämässä, kun nyt esikoisen ollessa hieman reilu vuoden vanha päätettiin miehen kanssa antaa seuraavan lapsen tulla kun on tullakseen.. Voi apua! Miten me ikinä selvitään järjissämme, jos se seuraava päättää tulla maailmaan tässä lähivuosina. 😀

  2. Niin totta, Anna Karinin blogi on kyllä yksi parhaita täällä Lilyssä!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *