Bollywoodia elämään

Oh, eikö olisi ihanaa, jos elämä olisi vähän enemmän niin kuin Bollywood-elokuva? Että kesken keskustelun voisi hieman kohottaa kulmakarvaansa, sanoa jotain nasevaa, ja… swoosh… äkkiä takanasi olisi 30 tanssijan joukko (yhteensointuvissa asuissa, totta kai) sanomaasi vahvistamassa.

Entäs sitten tamil-elokuvat? Ne ovat kuin Bollywoodia, mutta vielä astetta hysteerisempia. Etkös usko? Eikö ole mahdollista? On se.

 

 

Thirupachi-elokuva oli huippuhitti aikoinaan, kun olin vapaaehtoistyössä Tamil Nadussa.

Ai miksi tänään Bollywood-tunnelmissa? Koska (jee!) ostin juuri liput R&A:n perinteiseen sunnuntai-Bollywood-näytökseen. JA olen aloittanut Bollywood-tanssitunnit – eli ihan ihan IHAN oikeasti voin sitten joskus puhjeta spontaaniin tanssiin kesken keskustelun.

Toiminee erityisesti työelämään palatessa.

ps. Ai niin, totta kai olen tehnyt myös oman debyyttini Bollywood-maailmassa: ”kykyjenetsijä” (kyllä) bongasi minut intialaiseen keksimainokseen. Palkan suhteen tuotantoyhtiö teki oharit (ylläri), mutta pienellä etsimisellä mainos sattui kuitenkin löytymään YouTubessa.

Ura nousussa: Krista hinkkaa itseään puuhun Intiassa. Katso ja nauti.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (8)
  1. Devika Rani
    20.1.2013, 14:03

    Heh, mainio keksimainos. 😀 Itsekin päädyin näyttelemään/tanssimaan muutamiin leffoihin Mumbaissa ollessani ja joka kerta mietin miten näin pääsi käymään. 😀 Mielummin pysyttelen kameran toisella puolella. 😛

  2. Oi, mielelläni! Siitä on jo tosiaan useampi vuosi, mutta ikimuistoinen puolivuotinen se oli – minäpäs yritän joku kerta kaivella vanhoja valokuvia & muistiani! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *