Bollywoodia videolla!

Puutalobaby

Multa on pyydetty videota näistä meidän Bollywood-tansseista jo siitä lähtien, kun sheikkasin pebaani julkisesti ensimmäistä kertaa (täällä). Pyyntö ei ole ollut niin helppo toteuttaa kuin luulisi - on kaikki tekijänoikeudet ja niin edelleen.

HKL kuljettaa myös tämännäköisiä tyyppejä pukupussikantamuksineen.

Mutta! Nyt tanssinopettajamme Ilona Kolachana on tehnyt tuoreimmasta, Taiteiden yön tanssinäytöksestä tiivistelmävideon, jota saa vapaasti jakaa! Jea! Eli tässä, Bollywood Kamlees Taiteiden yössä:

Minua on hieman vaikea bongata - tanssin viimeisessä tanssissa (siinä, missä paljon tanssijoita) violetissa asussa, ja minut tunnistaa ehkä siitä, että olen lyhyempi kuin muut :) Lopussa muutamassa kohdassa ihan muutamassa väläyksessä edessä (näyn kyllä lähinnä mustana, kun valot eivät enää ylettyneet siihen) tai suht edessä - ja kyllä siellä ehkä vilahtaa vähän naamaakin :)

Kamleesit (suomeksi käsittääkseni lähinnä "hullut/hurahtaneet") yössä.

Bongasitkos?

Oliko kukaan katsomassa?

Kommentit

EMerituuli
Loxodon

Missä tuollaista pääsee harrastamaan? Näyttää ihan superhauskalta! 

Kristaliina
Puutalobaby

Toi on niiii-iiin kivaahauskaaparasta, suosittelen! <3

Kalasatamassa on Studio Sfinksi (http://www.studiosfinksi.fi/) ja Suvilahdessa Bolly Beat (http://bollybeat.fi/) ja Tikkurilassa Tanssistudio Sahrami (http://www.tanssistudiosahrami.fi/) - mä kävin ekan vuoden Sfinksissä, tokan BB:ssä ja nyt kolmannen taas Sfinksillä, ja Sahramissa oon käynyt ekstratreeneissä tanssiryhmän kanssa, eli oon vaihdellut kausittain tanssikoulujen välillä ihan sen mukaan, missä tunnit sopii parhaiten mun kalenteriin. Kaikki kolme on yhtä hyviä :)

Tän syksyn kurssit on muuten vasta ihan just alkaneet, eli tällekin syksylle pääsee varmaan vielä hyvin mukaan tunnille, jos heti innostuu :)

EMerituuli
Loxodon

Oiiii!! Jes! Mulla onkin harrastuksen mentävä kolo aikatauluissa nyt syksyllä, eli pitääkin katsella sopivaa ryhmää ja ruikuttaa, josko vielä mahtuisi mukaan :D 

Kristaliina
Puutalobaby

Hei tosi kivaa, tule!!! BB:n alkeet on to 17.30 (ollut kai vasta yksi tunti) ja Sfinksin pe 17.15 (ollut kai kaksi tuntia) Tää vaihe on just tosi hyvä vaihe aloittaa ikään kuin kauden alussa; myöhemmin on vähän vaikempi päästä rytmiin mukaan, jos muu ryhmä on jo ehtinyt edistyä :) Syksyllä tai vuodenvaihteessa on mun mielestä paras! :)

Paprika (Ei varmistettu) http://blogit.kaksplus.fi/blogi/aitionvihannes/

Voi apua miten tanssifiilis tuli tuosta videosta! (Ja minähän en tanssi, en omista mitään rytmitajua.) Tosi kivan näköistä touhua!

Heispi (Ei varmistettu)

Vau! Tosi upeen näköistä!
Meidän 10kk katseli videota samalla ja alkoi heti jammata :D

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Bongattu! ;)

Mulla jäi toistamiseen Taiteiden yö väliin töiden takia, joten en nähnyt esitystä "livenä". Harmillista. Mutta onneksi sain nyt nähdä vilauksen videon myötä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.