Ei juma mikä pönttö

Tai siis tarkemmin sanoen potta:

potta.jpg

Se soittaa ja laulaa ja heittää varmaan j*mankauta kuperkeikkaa. Pissattu siihen ei vielä ole.

Jep. Kuten kuvasta voi tulkita, tämä älytön potta asuu siis nykyään meillä.

Kyllä: olen moneen kertaan protestoinut kaikenlaisten ökylastentavaroiden hankkimista. Ja ei: en ole sokea sille, että teen sitä itsekin. Kyllä: meillä on siis ne Bugikset ja Stokken syöttötuoli ja ja ja joo. Nyt myös soiva potta. Jep jep.

Tarvittiinko me oikeasti tällainen? Ei. Ostimmeko sellaisen silti? Kyllä. Tuoko se meille iloa? Kyllä. Koska no onhan se aika hauska.

*******

Ankkapotta siis luultavasti alkaisi iloisesti soittelemaan biisejä pissaa sisäänsä saadessaan, mutta emme ole laittaneet siihen vielä paristoja. Emmekä välttämättä laitakaan, koska se pissajukeboksiominaisuus ei ollut tämän hankinnan syy.

Halusin siis jonkun hauskannäköisen potan, jossa olisi pestävä sisäosa. Plussaa myös siitä, että tässä potassa oli ”vessanpöntönsupistin” (tuo istuinosa irtoaa ja sen voi laittaa vessanpöntön päälle) ja se saa kannen sulkemalla jakkaraksi.

Totuus: hain pottaa googlen kuvahaulla ja heti nähdessäni tuon ankan totesin, että sellainen pitää saada. Valintaa helpotti vielä se, että sattumalta bongasin mainoslehtisestä tuon potan suht hyvästä alennuksesta Hong Kong -tavaratalosta. Niinpä huristelimme eilen elämämme ensimmäistä kertaa ”Honkkariin”. Olihan se. Huh huh.

Ai niin, ja samalla reissulla tuli myös toinen en-olisi-ikinä-uskonut-ostavani-tällaista -ostos:

crocs_kumisaappaat.jpg

Näin. Korkkarityttö osti Partioaitan outlet-myymälästä Crocs-kumisaapas-toppakengät. Hämmästelypainotuksen voi tässä laittaa joka sanalle: Crocs!? Kumisaapas?! TOPPAKENGÄT?!

Onhan ne varmasti käytännölliset ja mukavat. Tähän on tultu.

No äitiuskottavuus on siis ainakin täten nousussa, jea.

 

PS. Ei siis Rokkibeibiä täällä tällä kertaa 🙂

Kommentit (21)
 1. http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=687118&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=3234924&compartmentId=3234927&categoryId=3234940

  Potta löytyy nyt NetAnttilasta hintaa 45 e

  Heti tuli mieleen tää blogi kun selaili netanttilan alea ja löyty ankkapotta 😀

 2. Mekin ajateltiin tuota säikähtämispuolta – ehkäpä mekin pidetään jukeboksit erillään pottahommista ja ainakin tähän asti äidin ja isin maaniset kehuhihkumiset (”hiiiiiiieeeeno pisu, oiiii miten hieno pisu!!!!”) ovat varmasti olleet aivan tarpeeksi 😀

  Jeeeee ja pakko raportoida: Pottaan on tullut jo kaksi kakkaa (kaikki tähän asti – hitsi miten helppoa ja sotkutonta!) ja kymmenkunta pisua. Se pisutus toimii!
  (ja okei: en aio jatkaa eriteraportointia tämän pidempään)
  (enPÄ)

  Tshihihi joo ei ois kiva saada koiran päähän kakkaavaa vauvaa. Ankkoja näkee näin kotiolosuhteissa onneksi harvemmin 🙂

  Näpsäkkä: Joo, mulla on käynyt puhelimella samaan tapaan Facebookissa – oon päätynyt tykkäämään jonkun hyvänpäiväntutun ”kolmatta päivää keuhkokuumeessa” -tyylistä statusta. Auts. No, Miitu näytti täällä blogimaailmassa edelleen tänään olevan, joten ehkä häntä ei tämän perusteella kuitenkaan täältä bannata 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *