Ei stressiä… (eipä!)

Sanoiko täällä juuri viimeksi joku puutalobabybloggaaja, että ”meille ominaiseen ei-nyt-stressata-tästä-liikaa” -tyyliimme…? Mihinköhän hemmettiin SE bloggaaja stressittömyystyyleinen nyt on hävinnyt? Ja voisko se tulla tänne v*u SIIVOAMAAN?

Nimiäiset ovat siis ylihuomenna, ja tänään täällä Toukolassa on havaittavissa pientä (ha!) stressihermon kiristymistä. Kuultu on jopa sellaisia kirosanauutuuksia (kun JOKU oli kiilannut sellaisen maalitelavarsisysteemin silityslaudan väliin ja ängennyt koko systeemin kakluunin taakse ja JOKU sai sen niskaansa), että niitä ei kyllä siellä pyhäkoulussa ole opittu. Ehkä riparilla?

Totta kai Silvalle tuli nyt vielä en-viihdy-muualla-kuin-sylissä -päivät päälle. Tekemistä ei edes ole ihan mahdotonta määrää (mekkokin jo viimeistelyvaiheessa), mutta kun se tekeminen keskeytyy kolmen minuutin välein… Aaaaaaa.

Ääääh ja tän piti olla se stressitön juhla. Missä on mun rentous? Missä mun mantrat? Om! Om! Om p*rkele!

(anteeksi)

Kommentit (6)
 1. Anteeksi, mutta pistää nauramaan tää kirjoitus 😀 Kuulostaa niin juhlien valmistelulta pienen lapsen kanssa. Oli alkuperänen ajatus juhlien luonteesta ja asteesta sitten mikä ikinä. Toivottavasti tämä varsinainen juhlapäivä sujuu jo leppoisammissa tunnelmissa. Muistorikkaita nimiäisiä!

 2. Kahdet nimiäiset järjestänyt
  3.8.2012, 08:21

  Peset vessanpytyn, pyyhit vessan peilin ja imuroit keskilattiat. Tavarat kasaan edellä mainituilla tavoilla tai jos ei ehdi, anna olla. Ei ne vieraat katsele kuin vauvaa! Raivaa kuitenkin joitain istuimia, jos vieraita tulee enempi. Kukkakimppu juhlapöydälle eli vaikka pari oksaa puskasta omasta pihasta, yksinkertainen on kaunista (unohda liina ja varsinkin sen silitys). Tuuletus ennen vieraiden tuloa ja taustamusiikki (omaa mieltä rauhoittava) soimaan.

  Koska vauva voi puklata hapanmaidot mihin vain kesken tilaisuuden, siivouksesta ja juhla-asujen juhlavuudesta ei kannata stresssata ylenmäärin. 🙂

  Vieraille kahvia ja jotain tarjottavaa (kaupasta, konditoriasta, pizzataksista tai nyyttärit). Seitsemäätoista sorttia ei tarvitse olla, pullapitko ja keksikin riittää.

  Kukaan, jolla on ollut omia pieniä lapsia, ei oleta, että tuon ikäisen vauvan kanssa pystyisi superjuhlajärjestelyitä tekemään. Ja muiden mielipiteistä ei tarvitse välittää, tajuavat sitten, kun ovat samassa tilanteessa.

  Ihania juhlia teille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *