Ekat kesäkelit

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Reima

Ensimmäinen kaunis kesäpäivä (viime lauantaina) tuli – ja meni. Meillä oltiin odotettu polskimisaltaan täyttö- ja uv-asujen testauskelejä jo monta viikkoa. No, lauantaina ei ehditty täyttää allasta, kun oli naperokaverin synttärit. Sunnuntaina satoikin sitten taas vettä ja vedettiin uv-asujen sijaan välikausihaarit niskaan.

Suomen kesä.

Mut hei, ehdittiin sentään hetken omapihaleikit kesäisessä auringossa!

uv puvut reima.JPG

Oma suhtautumiseni uv-asuihin oli aikoinaan skeptinen – ja Joelin suhtautuminen erittäin skeptinen. ”Pelkkää rahastusta, kaikki vaatteet ovat uv-vaatteita”, Joel ykskantaan totesi. No, myöhemmin kuulin (mm. Ylen uutinen täällä), että tavallisen puuvillapaidan aurinkosuoja on 8 – näissä meidän Reimalta saaduissa vaatteissa suoja on 50+.

uv hattu.JPG

Takinkääntö tässä uv-pukuasiassa tapahtui meillä itse asiassa silloin, kun oltiin Silva-naperon kanssa Thaimaassa. Silloin ystävä tarjosi oman naperonsa uv-pukua meille sinne reissulle lainaan – emmin ensin vähän, että näääh tarvitseekohan sitä, mutta sitten ajattelin, että no voihan sitä kokeilla… Ja se oli ihan huippu! (näkyy mm. täällä)

Uv-suojan lisäksi puku tuntui kivalta ja vilpoisalta iholla (Silva tykkäsi pitää sitä) ja sopi tosi hyvin biitsipolskimisiin. Kuivui rannalla hetkessä eikä muuttunut ikäväksi uintien ja hiekkaleikkien yhdistelmästä. Ja samoin seuraavana päivänä se oli sitten taas puhdas, kuiva ja käyttövalmis.

lapset istuu.JPG

En ollut edes itse tietoinen, minkä merkkinen se reissun lainapuku oli. Mutta joku lukija sitä sitten reissukuvien perusteella kysyi ja asiaa googlailin – ja Reimahan se oli.

Niinpä sitten tämän Reima-blogiyhteistyön yhteydessä (aiemmin täällä) muistin, että hmmm sellaiset vois sitten olla kesäksi kivat!

Samaan pakettiin saatiin myös aurinkolasit. Silva niitä pitää ihan mielellään – Seela puolestaan ei ole vielä ollut kovin vakuuttunut.

aurinkolasit lapselle.JPG

Pukujen värejä ja malleja netistä katsellessani totesin, että tykkään itse eniten noista viime vuoden kirkkaista (ylläri) väreistä. Niinpä valitsin meidän tyttöjen puvut tuolta Reiman nettikaupan ale-osiosta. Hinta tällä hetkellä – 50 prosenttia! Seelan puku on nimeltään Odessa. Silvalla on Crete-paita ja Zanzibar-pöksyt. Ja molemmilla Sura-malliset uv-hatut; tykkäsin tuosta mallista ylivoimaisesti eniten (se oli muuten normaalihintainen, uv-hattuja ei ollut alessa ainakaan silloin, kun itse katsoin).

joelilmanpaitaa.JPG

#joelilmanpaitaa

Itse asiassa tämän bloggauksen ajoitus on ihan täsmälleen hiottu. Sain nimittäin viime viikon lopussa meilitse ennakkotiedon, että just nyt tänään (ti 16.6.) aamupäivällä alkaa Reiman nettikaupassa alennusmyynti ja ajattelin vinkata, kun meidän aiempien jutteluiden pohjalta tiedän, että moni  tykkää hankkia seuraavien kausien vaatteet alesta etukäteen. Just nyt siellä on siis ale käynnistynyt, ja kokoja siis tietty näin alkuun parhaiten saatavilla.

Sain myös samalla koodin, jolla saa verkkokaupasta ilmaisen toimituksen. Sen saa klikkaamalla ostoksille tästä linkistä *) ja syöttämällä tilauksen yhteydessä alekoodiksi PUUTAL487 (huomaa isot kirjaimet ja yhteen). Ilmaisen toimituksen oikeuttava alekoodi on voimassa ma 22.6. asti.

*) ei sisällä koiriahaudattuna eli en saa mitään provikoita klikkauksista/tilauksista

*******

Kesäkukat on muuten istutettu, ja nyt opetellaan Seelankin kanssa, että kukkia kuuluu haistella (eikä koskea). Silvahan ei koskaan repinyt luvatta kukkia vaan tämä onnistui muutamalla harjoittelulla; saas nähdä, miten reipasotteisemman pikkusiskon kanssa käy…

Ensin teoriaopetuksesta vastaa äiti: tämä on nenä, sillä haistellaan.

näin tehdään.JPG

Sitten oppien siirto käytäntöön – isosisko näyttää, miten se tapahtuu:

isosisko mallia.JPG

Sitten on perheen pienimmän vuoro:

kukkien tuoksuttaminen.JPG

Nuuhk nuuhk!

PS. Joel huutaa tuolta taustalla, että muista mainita, että niitä Reiman fleecejä käytetään meillä edelleen nyt kesäkuussakin joka päivä. Joo joo – mainitsen. Suomen kesä.

Ehkä näitä uv-asuja pidetään enemmän sitten heinäkuussa.

Tai muuten pitää varmaan varata syksyksi matka taas Thaimaahaan. Niinku siis ettei nää puvut jää käyttämättöminä pieniksi – tietty.

Kommentit (59)
  1. Kiitos, nyt on ensi syksyksi haalari ja hattu!:)

  2. Kiitos vinkistä ja klik, klik! Sinne lähti tilaus. 🙂 Minullekin oli uusi juttu, että tavalliset vaatteet suojaavat niin vähän.

    1. Kiva, että oli hyötyä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *