Elokuvakäsikirjoitusmatskua

Puutalobaby

Näin viime yönä aivan älyttömän mielenkiintoisen älykkään kiehtovan säkenöivän nerokasta unta. Heräsin keskellä yötä ällistyksestä hengästyneenä: vau. Valmis elokuvakäsikirjoitus. Miten voi alitajunta tuottaa jotain näin hienoa? Mestariteos, täydellinen!

Tapahtumat sijoittuivat sellaisiin palloihin, jotka puolestaan tekivät keskenään hmm... no eräänlaisen kehän. Tuottajatiimiin kuului tietysti Tarantino (teimme siis unessa sopimuksen, joka on sitova myös hereilläoloaikaan - osasin tietysti nerokkaasti unessani ennakoida myös tämän) - ainoa ongelma vaan vielä oli, että en löytänyt omalta Kill Bill -soundtrack-cd:ltämme vielä elokuvaan sopivia musiikkeja. Stressi meinasi pukata päälle.

Herättyäni yöllä kävin veskissä (ylläri). Vilkaisin itseäni pelistä: kyllä, tästä se lähtee. Aamulla sitten vaan etsin Tarantinon Facebookista ja laitan sille inboxiin tiedot sopimuksesta. Kyllä se musiikkiasiakin tästä vielä selviää - onhan tässä loppuyö vielä aikaa ennen deadlinea.

Paitsi että hmm, pitäisikö nyt kirjoittaa se käsikirjoitus ylös, että se ei yön aikana unohdu?

Näääh, totta kai mä nyt ton muistan!

Jepjep.

Kommentit

M-M

Minä taas näin tässä yks yö unta, että meidän asunnosta löytyi kolmas makuuhuone.  Olin ihan onnessani,  kun meidän ei tarvinnut ostaa pojan takia taloa :)

Lienee turha kertoa kuinka pettynyt aamulla olin, kun sitä huonetta ei oikeasti ollut...

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihihi!

Hih ja apua, mun täytyy ehkä jatkaa tätä sarjaa:

Mä näin yksi yö jotain tosi realistista seksiunta. Ja herättyäni mäkin olin ihan onnessani: että jesh nyt ei tarvi tämän ison mahan kanssa oikeasti rehkiä :D :D :D

suvitus (Ei varmistettu)

Oliko mieskin tyytyväinen tähän järjestelyyn?

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi, sanotaan nyt vaikka niin, että kyllä siitä inside-vitsailun aihetta riitti vähän pidemmäksikin aikaa:
"Kiitos kulta ihanasta viime yöstä" ja
"Aattele mikä ajankäytön nerokkuus: voi yhtä aikaa nukkua JA saada hyvää seksiä" ja niin edelleen ja niin edelleen :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Nuo nerokkaat unet on aina niin pettymys aamulla...mä muistan, kun kerran keksin jonkun vuosisadan romaanijuonen ja olin unessani aivan myyty omasta nokkeluudestani. Ja kun heräsin niin se vähä mitä muistin juonesta niin...eipä sillä Finlandia-palkintoja olisi tullut eikä kyllä edes kustannussopimusta. :)

Raissi
RetroPrinsessa

Minä näin viimeyönä unta, että olin Saariselällä kylpylässä. Laskin sitä ainoa kämäistä vesiliukumäkeä, mikä siellä on. Ulkomaalaiset turistit olivat päättäneet kiivetä sitä liukumäkeä pitkin ylös samaan aikaan. Minä potkin niitä raivossani kumoon samalla kun liu'uin alas. Kun pääsin alas, selitin turisteille " Kattokaa nyt, näissä säännöissä sanotaan, että ÄLKÄÄ JÄÄKÖ ETEEN TOLJOTTAMAAN, KUIN MIKÄKIN RAAMATUN TEKIJÄ!". Mitähän tästäkin miettis??? Outo, mikä outo :)

Raissi
RetroPrinsessa

Vielä aamullakin mietin, että eihän ne turistit edes voineet tajuta mitä niille selostin, kun puhuin suomea...

Cpop

Mie näin yksi yö unta siitä että olin yh-äiti ja löysin aivan mielettömän täydellisen ja halvan vuokra-asunnon, jossa oli iso piha, lapselle oma ihana huone ja iiiiiso kodinhoitohuone valmiiksi kalustettuna uusimmilla pesukoneilla ja kuivausrummulla ja mankelilla yms. Olin herätessänikin vielä ihan kikseissä miten hieno se asunto oli :D Sanoin miehellekin miten innoissani olin siitä unesta, mutta muistin sentään mainita ettei se yh-osio siinä unessa niin innostanut vaan se asunto, kun se sitäkin vähän epäili!! Haha!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.