En ole mikään ruokabloggari, mutta... (osa 3)

Puutalobaby

...oman pihan omenoista Yhteishyvän Ruoka-liitteen reseptillä tehty omena-muropaistos on HYVÄÄ!

Tykkään myös omenapiirakasta, mutta vielä enemmän tykkään omenapiirakasta ilman sitä turhaa piirakkaa. Eli näin:

Eka oman omppupuun herkku jee!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Miulla oli lapsena kinuta äidiltä omenapiirakkaa ja sitten syödä vaan se piirakkaosa, haha! Pitää tehdä itsekin omenamuropaistosta, kun saatiin äidin luota omenoitakin! (: Mutta nyt kylpyyn, olen sen ansainnut!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oli siis TAPANA kinuta. Haha!

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, ja mä taas aina kävin kaivamassa ne omput niistä omppupiirakoista :) Mun lapsuudessa kukaan ei kai ollut tajunnut (ainakaan siellä Kuusamon taajuudella), että piirakkaa voisi tehdä myös ilman piirakkaa :D

Sandels
Sandels seuraa

Tulin juuri kotiin jättimäisen omenasäkin kanssa tuo herkku mielessäni! Miten sitä nyt jaksaa muka odottaa huomiseen?!? Pitäneekin kokeilla ohjetta tällä kertaa, yleensä paistos on syntynyt ihan "fiilispohjalta". Oi, tule jo aamu... Omenaisia unia!

Kristaliina
Puutalobaby

Ai niin - tässä muuten korvattiin suolapähkinärouhe hasselpähkinärouheella. Niin ja tehtiin tuplamäärä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

kyllä täällä Kuusamossa osataan tehdä "omenahyvvää", meidän mamman ohjeeseen tulee niitä omppuja, kaurahiutaleita, fariinisokeria ja vähän rasvaa ja voi että on hyvää :) terveisin innokas lukija täältä Kuusamosta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ai niin ja kanelia, ihan unohtui! :)

vilma.p
Vilma.P

Kiitos inspiraatiosta. Rupes tekemään järkyttävästi mieli (ei kyllä ihan paras aika)! Mutta teen varmasti tätä viikonloppuherkuksi! :) Sulla on muutenkin kiva blogi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Slurps! Oiskohan hyvä idea napata vauva vaatteisiin ja huristella lähimmälle 24h huoltsikkakaupalle ompun ostoon? Se on vain (ei niin pitkän;)) ajan kysymys, että koska vauva herää ja sittenhän se vaan nukahtais autoon tosi näppärästi...:D Eh, no ehkä me voidaan odottaa aamuun. Huomaa muuten edellisen lauseen me, ihan kuin vauvallakin olisi erityinen mieliteko omenaherkkuun...

Kristaliina
Puutalobaby

Voih, ai oisiko tuota saanut Kuusamon "rössypottu"-taajuudellakin? :) Höh sentään, ei tuollaisia herkkuja vaan meillä kotona... No, piirakkaa sentään saatiin ja hyvää on tietysti sekin! :)

Noh, ryhdyittekös yökokkailuihin? Nauratti, kun mietin jälkimmäistä Vierailijaa (vauvoineen) pyjamissa 24-h ABC:llä omenaostoksilla klo 1.35. Ois saattanut myyjä  ihmetellä, että eikös niitä keskellä-yötä-mielihaluja pitänyt tulla vaan raskaana... :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Löysin blogisi eilen, ja täällä töissä istuen (hups) luin koko blogin läpi kahdessa (työ)päivässä. On tää vaan mahtava! Lähes kaikkiin postauksiin voisin sanoa, että tuntuu niin tutulta: vaavimme (nyt jo esikouluiässä) syntyi 4 vkoa etuajassa, just kun oltiin muutettu uuteen kotiin (tai siis vanhaan rintamamiestaloon) ja rempattiin sitä, minä nilkat turvoksissa ja maha pystyssä. Lapsia syntyi vielä toinenkin ja masussa on kypsymässä kolmas :) Silti tekstiesi avulla palaan helposti niihin alkuaikojen tunnelmiin: mieletöntä avuttomuuden tunnetta (apua vauvalle annetaan happea, ja nyt antibiootteja apua) ja vielä mielettömämpää rakkauden tunnetta.
Lisäksi huumorintajusi on ihanan epäsovinnaista ja uskallat sanoa sellaisiakin juttuja, joista joltain voi mennä kahvit väärään kurkkuun. Mutta kun sellaista se on, äitiys :)

Kristaliina
Puutalobaby

Jee, kivaa palautetta, kiitos ja tervetuloa mukaan! Niin tällaista tämä on tämä äitiys - kahvinsakin saa väärään kurkkuun nykyisin pelkästään kylmänä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.