En ole mikään ruokabloggari, mutta…

…Maailman Parhaat Mökkiruoat ovat:

herkkuperunat.jpg

Kristan herkkuperunanyytit ja…

uunifeta.jpg

…Joelin uunifeta.

Kuvat ennen uunia – valmiit ruoat ahmitaan niin, ettei niitä kuitenkaan ehdi kuvata.

Kommentit (9)
  1. omnom. näyttää hyvältä, täytynee kokeilla joskus… *suu kii ja pyyhi kuola ynnä hae jääkaapista iltapalaa…* 😛

  2. Se ON niiii-iiin hyvää! Bongattiin tämä jokin vuosi Kreikan saaristohyppelyltä ja meidän helponhelppo resepti menee jotenkin näin:

    Paketillinen fetaa (Dodoni toimii ehdottomasti parhaiten!) ja siihen päälle kirsikkatomaattilohkoja ja rutkasti mustapippuria (meidän reseptissä ne tärkeimmät). Sitten voi sooloilla vaihtelu virkistää -mentaliteetilla ja laittaa lisäksi esim. kevätsipulia (kuten tässä) ja joitain yrttejä, jos kaapista löytyy.

    Sitten kääräistään koko komeus folioon, kaksi kerrosta niin ei valu. Ja uuniin jopa n. 1,5 tunniksi.

    Muiden resepteissä on ollut uunissa huomattavasti vähemmän aikaa, mutta me ollaan tosiaan pidetty toooooosi-tosi pitkään, niin tulee ihanan mehevä.

    Pari erilaista (enemmän keittiö-pro-ihmisten) versiota tästä samasta herkusta löytyy myös:
    http://www.lily.fi/juttu/uunifeta ja
    http://www.lily.fi/juttu/fetan-ihanuus

    Muut bloggarit ovat nauttineet salaatin kanssa – meidän ”reseptissä” tämä syödään Ehdottomasti noiden herkkuperunoiden kanssa 🙂

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *