Enemmän musiikkia, vähemmän… …biisejä?

Oon tainnut joskus kertoakin, että mulla on ollut tapana kuunnella autossa Radio Rokkiurp… Rockia. (meinasi tulla Joelin antama nimitys) Ei siksi, että mä erityisesti tykkäisin siellä soitetuista biiseistä; suurin osa sieltä tulevasta uudesta musiikista on aika… eijeijei. Mutta Radio Rockia kuunnellessa on aina olemassa sellainen sisäänrakennettu minimaalinen mahdollisuus, että juuri seuraavaksi tulee vaikkapa Red Hot Chili Peppers tai Von Hertzen Brothers. Ja sitten, kun tulee… ooooo. Nyt tuli hyvä biisi, ihanaa. Jee mahtavaa; niiii-iiiin hyvä fiilis! Tän takia kannattikin kuunnella taas puoli vuotta pask… oho eiku?

Nooh. Radio Rockin kuuntelu (lapset kyydissä) loppui kuitenkin kuin seinään sinä kauniina päivänä, kun aukaisin (tirppa kyydissä) autoradion sillä samalla hetkellä, kun Jone Nikula päätti todeta:
”…niin enimmäkseenhän siellä lukee, että v*un h*mo vedä ittes h*rteen.”

Graah! Nopea ranneliike radionappulalle, mutta Jone-perhana oli minua nopeampi.

”Mitä setä sanoi?”, tirppa kysyi silmät pyöreinä.

Ööööh.

Eli sitten etsimään korvaavaa kanavaa. Joo joo, on olemassa kaikki Radio Helsingit sun muut. Mutta jotenkin mulla on niistä sellainen ennakkokäsitys, että mä oon niille liian juntti ja liian vähän hipster. En tunne omakseni.

Mitäs täällä radiossa on automaattisesti ohjelmoituna? Kiekko? EI! Radio Suomi? No ei. Metro Helsinki? Täh. Loop? Hei mikäköhän tää on, kokeillaan.

Alkuun vaikutti aika hyvältä. Hei täähän on tällaista ihan zumbamusiikkia!

Parin automatkan jälkeen totuus kuitenkin paljastui. Jos olette yhtään kuunnelleet tuota, niin ehkä tiedätte, mitä tarkoitan. Nimittäin tätä:

//www.youtube.com/embed/7PCkvCPvDXk” width=”560″>

…ja tätä:

Tätä:

Tää jopa pari eka kertaa huvitti:
(viidennelläkymmenennelläkahdeksannella kerralla enää ei)

Yeah, my mama she told me don’t worry about your size. She says, ”Boys like a little more booty to hold at night…?”, hyräilin.

Jepjep. Sama kanava.

Enemmän musiikkia, vähemmän puhett… biisejä.

Sarjassamme ”mitä ajattelin tänään”. Tätä. Ja päiväunia.

Kommentit (59)
  1. YleX3M! Puhe on ruotsiksi, jota tirpat eivät oletettavasti ymmärrä. Soittolistan miinuspuolena on se, että eivät soita suomenkielistä musiikkia.

  2. Radio Helsinkiä ei voi kuin rakastaa, sieltä tulee niin hyvää ja ihan kaikenlaista ohjelmaa. Tekijät on myös poikkeuksetta ihania. Tosi hyvät keskusteluohjelmat kirjallisuudesta ja elokuvasta esimerkiksi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *