Ensikosketus Espanjaan

Hi-taas-ti.

Koska aikaahan täällä on; ei aiota ahnehtia tekemisiä ja näkemisiä. Parin eka päivän aikana on yritetty lähinnä löytää ruokakauppa (check), hahmottaa sijaintimme kartalla (check)  ja saada tietoliikenneyhteydet toimimaan (check…ish).

kartta.JPG

Enimmäkseen päivät kuitenkin etenevät lapsiperherutiinilla: aamupalat, Seelan ekat päikkärit, lounaat, Silvan ja Seelan päikkärit, välipalat, Seelan kolmannet päikkärit, päivälliset, peseytymiset, iltapalat – hups nukkumaanmenoaika. Vaikeuskerrointa lisää tietysti se, että… …no: ei olla kotona. Graah mä oon ihan varma, että mä otin ne Seelan punaiset villasukat mukaan, missäneonmissäneonmissäneON. Ja niin edelleen. Vähitellen kuitenkin kotiudutaan. Toivottavasti tavarat löytävät paikkansa ja me uudet rutiinit siitä, mihin kannattaa tyyliin laskea pyyheharso käsistään sillä aikaa, kun pesee vauvan pepun.

Mutta todistettavasti Espanjassa me kuitenkin ollaan, koska…

allas.JPG

Uima-allas bongattu!

balleriinat.JPG

Sukattomat nilkat bongattu!

biitsi.JPG

Biitsi (tosin vielä etäisyyden päästä) bongattu!

härkä.JPG

Härkä bongattu!

junarata.JPG

Junarata bongattu!

merinäköala.JPG

Meri bongattu!

ilta aurinko.JPG

Ilta-aurinko (ja likainen kameran linssi) bongattu!

vuori.JPG

Vuori bongattu!

turisti.JPG

…ja urpo turisti bongattu!

Kommentit (12)
  1. Voi, ihan pienoinen reissukateus meinaa iskeä. 🙂 Kotiuduin samoilta seuduilta eilen ja oikeastaan voisin lähteä takaisin vaikka samantien. Kannattaa tsekata tuo kukkuloilla näkyvä Mijasin kylä, kunhan saatte arjen rullaamaan. Sinne lähtee kävelyreitti Los Pacosista, mutta bussillakin pääsee Fuengirolasta. Ja Pacosin näköalakukkula kannattaa tsekata! Hitsi, mulla on heti tuhat ja yksi vinkkiä mielessä. 😀 Nauttikaa auringosta ja kiirettömyydestä! 🙂

  2. Nyt iski reissukuume! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *