Fanfaarit ja arvonnan kolme onnellista myssyvoittajaa!

yhteistyössä: Myssyfarmi

Tsät-dät-dää!
(tuo oli se fanfaari)

.

.

.

Ne kolme onnellista Myssyfarmin erikoismalliston eli (mun itse suunnitteleman!) Puutalo-myssyn voittajaa ovat…

.

.

.

Tsät-dät-dää!
(tuli toinenkin fanfaari jännityksen lisäämiseksi)

.

.

.

Nii (joka ihastui Silva-myssyn raitoihin)

ja…

.

.

.

T2 (joka tykkäsi eniten Krista-myssystä)

ja…

.

.

.

Ninmaister (joka hihkaisi SILVA)

 

Onnittelut kaikille voittajille! Laitan teille pian meiliä tulemaan!

…tai jos en löydä meiliosoitteitanne, niin huhuilen teidän peräänne kohta lisää.

kollaasi_kaikki.jpg

Oli tosi kiva huomata, että kaikilla myssyillä oli tykkääjänsä! Värikäs Silva-myssy sai eniten ääniä (82 kpl), ja sitten tasaisesti Krista 39 kpl ja Joel 38 kpl. Hih ääniä laskiessa alkoi jo jännittää, että iik voittaako Joel mut – piti ihan muistuttaa itseäni, että hei nämä oli kuitenkin kaikki mun suunnittelemia. Ihmeellinen juttu tämä ihmisessä piilevä kilpailuvietti 🙂

*******

…ja sitten vielä mainostusosuus myssyjen designeriltä:

Jos arpaonni ei osunut kohdalle, niin muistakaa ihmeessä tuo -15 % alennus

Eli alekoodilla ”PUUMYSSYT” saa nyt -15 % alennuksen kaikkiin Myssyfarmin verkkokaupan tuotteisiin. Eikä siis pelkästään Puutalo-myssyihin vaan ihan kaikkiin muihinkin Myssyfarmin myssyihin.

…mutta hei tuo Puutalo-mallisto on kuitenkin ihan spessumallisto ja vain rajoitetun ajan myynnissä – eli sattuneista syistä kröhöm eräs tietty myssyjen suunnittelija innolla seurailee, että ostaako just noita myssyjä joku. Jännää!

*******

Myssyistä vielä siis muistutuksena sen verran, että ne ovat peräisin Myssyfarmilta, joka on 1800-luvun alusta asti Rauhansuun suvulle kuulunut luomutila Pöytyän Vistolan kylällä, Varisinais-Suomessa. Nykyisin luomutilaa asuttavat emäntä Anna ja isäntä Janne lapsineen – sekä suomenlampaat Susi-lammas, Bambi-neiti, Paali-Onni, Mä-lammas ja Pikku-Karhu.

Kaikki nuo Myssyfarmin myssyt ovat 100 % suomalaista villaa ja suomalaista käsityötä. 

Tuota lankaa ei siis rahalla kaupasta saa – ja sen tuntu ja tuoksukin on ihan erilainen kuin normaaleissa kaupan langoissa. Ja lämpö! Jokaisessa pipossa on mukana lappu, joka kertoo villojen alkuperän sekä myssyn neuloneen Myssymummon nimen. Kerrankin siis tuote, jonka alkuperän (ja hih myös suunnittelijan!) voi ihan sataprosenttisen tarkasti tietää!

terttu1.jpg

Kuvissa esiintyvät Puutalon mallimyssyt neuloi Myssymummo Terttu.

Kommentit (14)
 1. Tässäpä lisäkuvaa Joel-myssystä 🙂

  [[{”fid”:”299206″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”1412″,”width”:”2000″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

  Joelilla siis on pieni pää (hih, oikeasti on) ja se pitää tuota myssyä tuolleen reuna kaksinkerroin käännettynä… Vaikka mä oon yrittänyt houkutella sitä pitämään sitä suorana, mutta Joel vaan sanoo, että se ei ole ”hiippalakkityyppiä” 🙂

  Ja tuossa se on mun päässä (käsittääkseni mulla on aika normaalikokoinen pää) suorana 🙂 Mun ja Joelin noita ”myssy suorana” -kuvia verratessa ehkä huomaa sen eron; mulla raitakuvio näyttäis alkavan ”alempaa” kuin Joelilla.

  Myssyä tilatessa voi myös ilmoittaa, jos haluaa mallin pari riviä lyhyempänä 🙂

   

   

   

  1. riistahurjastelijamamma (jo edellä)
   31.1.2014, 07:54

   Istuupa tosi kivasti päähän tuo nyt kun reuna on taitettu. Näistä uusista kuvista näkyy lakin luonne paremmin, ei enää yhtään nännimäinen vaikutelma!

 2. Näyttääkö Joel vähän sellaiselta pikkuvauvan imetyshuumoripipolta? Väreiltään se on ’paras’ mutta mahdollinen nännimäisyys arveluttaa. Ehkä lisäkuva olisi tarpeen kuten yllä ehdotettiin.

  1. Tsihihihi mahtava kuvaus, mutta ei mun mielestä! Tai voi päättää itse, lisäkuvia tulossa kohta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *