Hei katsokaas, mitä minä osaan!

Puutalobaby

No tietysti istua hienosti syöttötuolissa!

Näin!

...koska mä oon näin iso vauva...

...ja tää on tosi kivaa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pisti vain silmään kuvasta, että teillä on kolme tiskiharjaa + pulloharja.
Mihin ihmeeseen tarvitsette KOLMEA tiskiharjaa? :D

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi, aivan mahtibongaus! :D Olet juuri löytänyt yhden "omituisia siivousneurooseja" -syndroomani oireista - bloggausta tästä(kin) aiheesta tulossa lähiaikoina.

No, siis tietysti: Punainen on kissanruokakipolle. Sininen vaihtopäinen on ihmisastioille. Oranssi vaihtopäinen on vaan oranssi. :)

Jossain vaiheessa on tarkoitus, että punainen siirtyy kylppäriin kissanhiekka-astian pesemiseen, sininen siirtyy kissalle ja oranssi ihmisille. Mutta toistaikseksi se oranssi tosiaan vaan siis on oranssi ja roikkuu.

Ennen mulla itse asiassa oli erillinen Joelin liha/kalapaistinpannuille (olen  itse kasvissyöjä) ja erillinen muille ihmisruoille, mutta siitä sentään pääsin irti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

On mullakin ollut kaksi eri tiskiharjaa, jotain neuroottista kai... ;D Mutta pakko kommentoida, kun tuo keskimmäinen kuva on niin mairea isovauvaposeeraus että! :)))) Löytyy muuten aika hieno pystytukkakin teiltä :)
Suvi

Ainis (Ei varmistettu)

Tottakai tiskiharjoja pitää olla useita! Meillä on kans kolme; yks ihmisastioille, yks koiran kupeille ja yks biojäteastian ja roskisastian (satunnaisen) tiskaukseen. Viimeisin tosin ei roiku ihan käden ulottuvilla, mut ei kyllä missään siivouskaapissakaan. Hmmm... Pitäisiköhän se muuten siirtää siivouskaappiin, miksihän en ole sitä aiemmin ajatellut.

Keskeneräinen

Hehe, meillä on välillä kans kolme tiskiharjaa käytössä: 1 normaali tiskiharja, 1 kulahtanut paistinpannuille sun muille mistä lähtee rasvaa irti ja 1 pyhitetty ihan vaan parilapannulle. Toi parilapannun harja on itse asiassa juuresharja missä on sellanen "pidempi kulma", jolla saa kätevästi raavittua parilaan kiinni palaneet moskat irti. Ihan loogista! :D

Postauksen varsinaisesta aiheesta pakko sanoa, että voi kunpa miekin oisin noin iloinen pienistä jutuista :D Ois varmaan elämä mukavampaa jos kaikki uudet jutut mitä oppii naurattais noin paljon!

 

Kristaliina
Puutalobaby

Hih, en siis olekaan ainoa tiskiharjaneurootikko - kiitos! :)

Ja joo, meillä on vähän tällainen punkkarivauva, töyhtöhyyppä. Tuo töyhtö ei kesyty, vaikka mitä tekisi - edes tukassa on tainnut tulla äitiinsä :D

Marakatin mutsi (Ei varmistettu)

Kolmen tiskiharjan käyttäjä minäkin: yksi ihmisille, yksi koirille, yksi tiskialtaan ja roskislootien pesua varten. Lisäksi siivouskäytössä yksi wc:n lavuaaria, hanoja, kaakeleiden saumoja yms varten ja yksi wc pöntön pesua varten (varsinainen wc-harja ei kunnolla yltä). Eli taidan olla tosi neurootikko kun aktiivikäytössä siis viisi (5!) eri harjaa omiin tarkoituksiinsa...

S-S

Noniin. Seuraa pakollinen päivittelykommentti;

MISSÄ välissä Silva-ihanaisesta tuli noin iso? Tai oikeastaan, kenen luvalla nämä meidän vauvat kasvaa niin nopeasti, ettei perässä pysy? Niisk.

Ja hei mäkin kiinnitin huomiota että onpa tosi siisti tiskipöytä, ei meillä vaan... ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo teidän keittiö on kyllä niin mainio! Vink, tiskarikin vois olla integroitu niin ei pomppais valkoinen silmiin! ;)

Ja ihana iso pieni Silva! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo teidän keittiö on kyllä niin mainio! Vink, tiskarikin vois olla integroitu niin ei pomppais valkoinen silmiin! ;)

Ja ihana iso pieni Silva! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Miks mun kommentti tuli kaks kertaa :D

Miitu (Ei varmistettu)

Voi, mikä iso tyttö! Ja tuo lasten kyky iloita kaikesta "pienestä" on kyllä kadehdittava - vaikka iiiisosta asiasta tässäkin oli kyse.

Kun nyt tuonne oman keittiön suuntaan vilkaisen, niin siellä roikkuu neljä harjaa: perustiskiharja, juuresharja, pullojen pesuun pyhitetty harja (jota nykyisin enää harvemmin käytetään - jäänne keskoshysteria-ajalta) ja varsinainen pulloharja. Ja sit on tietty ne muiden paikkojen siivoukseen tarkotetut harjat - mukaan lukien vanhat hammasharjat pienten paikkojen hinkkaamiseen. Tosin näin äkkivilkasulla noita kuivauskaapista roikkuvia harjoja ja vessaharjaa lukuun ottamatta muut on olemassa "sitku" -tilanteita varten, ku kunnolla innostuu. Eli ehkä noin kerran vuodessa, jos niinkää usein...

somewhere

Ihanan muikeita ilmeitä! Hurjaa miten vauvat kehittyy niin nopeasti, ei tässä kohta perässä pysy! :)

Juliaaaa (Ei varmistettu)

Ihana Silva :') Kommentoin ensimmäistä kertaa: aivan mahtava tämä blogi! Ihailen sinua valtavasti bloginpitäjänä (ja ihmisenä!), ehkä joskus itsekin uskallaudun pitämään blogia esimerkkiäsi seuraten ;D
Juttupyyntö: voisitko kirjoittaa kokemuksiasi siitä, millaista on olla kasvissyöjä ja raskaana? Vai onko tämä enää mikään ongelma esim. neuvolassa? Itsekin olen kasvissyöjä ja tämä aihe mietityttää.
Ps. Lisää juttuja Intiasta!<3 ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hih, meillähän oli siis mummi kylässä viikon - siitä tiskipöydän siisteys :D

Mua kans ihan hirvittää tämä vauvelin kasvutahti. Välillä pitää aina käydä katselemassa valokuvia, että niisk kuinka pieni se joskus onkaan ollut...

Juliaaaa: Kiitos hyvistä juttutoiveista - molemmat menevät toteutukseen!  Reissujuttujen kirjoittaminen onkin ollut tarkoituksessa, mutta jotenkin olen vaan mennyt aina aiheissa fiiliksen mukaan ja ei ole vielä oikeanlainen fiilis osunut kohdalleen. Lähitulevaisuudessa varmasti kyllä!

Ja kiitos myös kivasta palautteesta! <3

Vierailija: Joo, tää Lily tekee tuota välillä... Poistin tuplakommenttisi!

Sellainen integroitu systeemi ois kyllä tosi kiva; nuo tiskikone ja jääkaappi kyllä pomppaavat kirkuvan valkoisina tuosta Karibia-henkisestä kaappirivistä esiin. En vain tiedä, miten se onnistuisi, kun nämä entiset ovet ovat näitä vanhoja ja laitteet suht uusia (niitä ei olisi järkevä laittaa vielä uusiksi)... Plus se raha-raha-raha (jota ei ole) :D

Mutta sitten joskus tulevaisuudessa isomman keittiöremontin yhteydessä kyllä aika varmasti!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.