Hei, lattia!

Puutalon matot lähtivät viime viikolla pesulaan, ja täytyy vain toivoa, että eivät tule kovin pian takaisin. Mattokerrostuman alta paljastui nimittäin taas tämä tällainen:

lattia valo.JPG

Oh, miltä tuntuvatkaan (lähes) satavuotiaat lankut paljaiden varpaiden alla <3

LATTIA.JPG

…ja mattojen myötä lähtivät muuten myös vaipat. Jo kuusi päivää ilman – hyvähyvä, meidän tirppa!!!

 

 

 

 

PS. Totuus – tältä se oikeasti näyttää:

lattia kaaos.JPG

Kappas, vauva.

Kommentit (14)
  1. Voi hitsi, miten hienot lattiat teillä on 🙂 Tuon tyyppiset on just ihaninta ja parasta. Harmi, että joudutte piilottelemaan niitä mattojen alle. Mä jaksan koko ajan uskoa, että meidänkin talosta löytyisi jotain tuollaista, jos me vaan alettaisiin repimään nykyistä lattiaa auki. Toki ne eivät suoraan olisi tuonnäköiset, vaan vaatisivat taatusti työstämistä.

    Hienoa, että Silvan kuivaksi opettelu on tuottanut tulosta. Ilmeisesti vaipatta olo ja potalla käyminen säännöllisesti on johtanut toivottuun tulokseen? Ja puheliaana Silva myös varmaan ilmoittaa tarpeesta päästä vessaan? Meillä kanssa kuivaksi opettelu on jossain vaiheessa edessä esikoisen kanssa ja mietin vain niitä keinoja, joilla lähteä liikkeelle.

    Lopuksi pisteet Seelalle ihanasta ilmeestä tuossa vikassa kuvassa. Kuka ei nyt voisi tulla hyvälle tuulelle sitä katsellessa. 🙂

     

  2. Pääsi nauruntirskahdus kun selasi kuvia alaspäin ja kas, kukas se siellä hymyilee 🙂 Ihana ilme 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *