Heippa hei!

Ensimmäinen reissureippailu tehty: tänne portille oli ainakin viiden kilometrin matka. Onneksi lähdettiin ajoissa!

Ja oikein arvasitte sen pakkauskysymyksen suhteen – mahtui! Itse asiassa ihan reippaasti, saatiin täytettyä rinkkoihin yllättävän paljon vaippojakin; jopa puolen reissun tarpeiksi. Wohoo!

20131122_143246[1].JPG

Rinkat lähdössä reissuun.

Tuosta vihreästä pikkurinkasta tuli itse asiassa niin kevyt (alle 8 kg), että päädyttiin ottamaan se käsimatkatavaraan – eipähän tarvitse huolehtia, jos laukku ei tulekaan samaa matkaa meidän kanssa.

Nyt me siis sitten mennään, pitäkää peukkuja!

Yritän blogata myös reissun päältä aina, kun wi-fi-yhteydet suovat! Puutalobabyn Facebookiin varmasti päivitän statuksia, samoin kuvia Instagramiin! Klik klik sinne siis!

…ja pssst, jos sinulla ei ole Instagramia, tsekkaas tuo blogin oikean palkin Instagram-kuvakollaasi: siitä klikkaamalla pääsee katsomaan kaikki Instagramin kuvat, vaikka omaa käyttäjätiliä ei olisikaan! Kommentoida sitä kautta ei harmi kyllä voi, mutta ainahan voit naputella kommenttisi vaikka uusimpaan bloggaukseen – kyllä mä sieltäkin ne löydän lueskeltavaksi! 🙂

Kohta siis koneeseen, IIIK!

Hyvää viikonloppua kaikille, ja kuulumisiin seuraavan kerran Thaimaan lämmöstä!

 

 

PS. Ennen kuin joku ehtii kirjoittaa tähän sen vakion, että ”murtomiehet saattaa tulla teille, kun kerrotte olevanne reissussa” -pelottelun, niin mainittakoon, että puutalo on täysin asuttuna myös koko lomamme ajan – eihän me tietysti kisuvanhusta nyt yksinkään voitu jättää <3
(Kiitos, ihanat – ja paljon paljon rapsutusterveisiä Tikrulle!)

Kommentit (15)
  1. Olis myös kiehtovaa kuulla Puutalovahdin(kuka ikinä) kertomusta siitä miten puutalo ja Tikru pärjäävät teidän reissun aikana! Rakastan aina sarjoissa ym. niitä pikaisia flashbackejä siitä miltä ”back home” näyttää silloin kun luonnolliset habitantit ovat muualla.

    Oonko vähän outo? Mut puutalobabystähän jää puutalo jäljelle, jos babyn kantaa rinkassa reissuun 😀

    1. Hih hih, hauska idea!

  2. Ihan vähän vaan kaden vihreenä toivotamme teille ihanaa matkaa <3 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *