Helppo kasvisruokaresepti sunnuntai-iltaan

Meillä useimmiten Joel tekee ruoan. Jos keittiössä häärään minä itse, tapanani on suosia kasvisruokia yksinkertaisista, puhtaista raaka-aineista – ilman e-koodeja.

Niin kuin tänään: tarjolla oli rypsiöljyssä paistettuja ahvenanmaalaisia perunoita kevyt-kermaviilikastikkeessa.

Kas näin:

sipsit.jpg

Onnistuu aina.

Kommentit (53)
  1. Kiitos ihana Kristaliina! Minäkään en kokkaa mitään vaan syömme kaikkea valmista kaupasta. Voisitko kirjoittaa joskus postauksen viikon ruokalistastasi? Olisi ihana lukea sellainen.

  2. Pirkka on monessa asiassa onnistunut loistavasti, mutta valitettavasti juuri dippikastikkeiden kohdalla on laadun rimaa hieman laskettu… Pirkan taco-dippi maistuu liikaa lihaliemikuutiolle :/ Suosittelen pysymään Taffelin tacossa TAI testaamaan näitä http://www.kotigastronomi.fi/siteshop/list/-/id/17 Ovat riittoisia, määrä maun mukaan päätettävissä, ja ainakin valkosipulissa on potkua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *