”Here are my BOOBS in the backstage”

Ystävä heitti Facebookissa ihan pöy-ris-tyt-tä-vän idean: hei mitäs jos lähdettäisiin Tavastialle Von Hertzen Brothersia katsomaan?

Mi-mi-mi-mitä, mi-mi-mi-minä?
(tähän kohtaan sellainen ”elämä ennen lapsia välähtää filminauhana silmieni edessä”)

Voisinko minä todella tehdä niin? Joo joo joo, mä tiedän ihan hyvin, että isolle osalle äideistä tuo ei olisi juttu eikä mikään. Mutta mulle on. Silvan syntymän jälkeen kävin kyllä pari kertaa iltamenoissa (lue: yli puolenyön kestävissä), mutta eka kertaa vasta Silvan ollessa yli 1-vuotias. Ja Seelan maailmaantulon jälkeen en ole käynyt kertaakaan. Tai siis olen ollut useammankin kerran tyyliin tanssinäytöksessä niin, että olen ollut kotona vasta kympin aikoihin – Joel on vaan viivyttänyt nukkumaanmenoaikaa silloin.

Mutta tämä olisi sellainen ”aion mennä ulos rokkikeikalle” -iltameno eli jollain tavalla eri juttu kuin vaikka tuollainen tanssinäytös. JA tässä tapauksessa myös Seelan nukkumaanmenon pitäisi tapahtua ilman minua.

Naurakaa vaan, mutta tämä on mulle suuri kynnys. Samoin tietysti Seelalle, jonka pitäisi nukahtaa ilman rintamaitotarjoilua.

Joel kannusti, että lähde ihmeessä.
”I would be getting drunk also?”
”YES YOU WOULD.”

”…kunhan et sitten jatkoille lähde jonkun pitkätukan kanssa.”

”Instagramista sä voit sitten seurata lapsia nukuttaessa mun illan kulkua – että hei kuka toi bändijätkä on tuossa känniselfiessä mukana.”
”Here are my boobs in the backstage!”

funny-cartoon-joke-6.jpg

lähde tuntematon kiertävä nettikuva – kertokaa, jos tiedätte piirtäjän, niin linkkaan oikein!

En ole vielä vastannut ystävälle. Apua. Saatan ehkä lähteä. Jännittää jo nyt. Iik.

Kommentit (39)
  1. Mä ymmärrän täysin!! Lisäksi se, imettääkö äiti vai ei ja nukahtaako lapsi rinnalle vai ei, ei ole mikää mittari siihen onko äiti henkisesti valmis jättämään lasta iltahoitoon: itse en enää imetä, lapsi 9kk hyväksyy kaikessa myös isän, nukahtaa rauhassa itsekseen kahdeksalta iltatoimien jälkeen omaan pinnikseen kun hänet sinne laittaa eikä heräile öisin. Silti vain yhtenä iltana joku muu kuin minä on laittanut hänet nukkumaan! En ole halunnut ja kyennyt vaikka olisin pystynyt 🙂

  2. Mä niin ymmärrän sua<3.
    Meillä kumpikin lapsi on nukahtanut tissille iltaisin eikä pulloa oo yritetty tarjota, niin että mäkään en ollut iltariennoissa kummankaan kohdalla varmaan ekana vuonna. En kyllä muista nyt tarkasti, kuopus (nyt 2-vee) tais kyllä olla iisimpi tapaus ja saattoi nukahtaa joskus iltaisin liinaan, niin isikin kelpasi nukuttajaksi. Jostain reilu 1-vuotiaasta on sitten nukahtanut ihan ok sekä isänsä että mun äidin kanssa ihan vaan että makoilee vieressä ja silittelee. Mutta siis joo, itse asiassa meillä molemmat oli todella mussa kiinni just tossa 8-10kk ikäisenä ja silloin tuntui etten varsinkaan halunnut jättää iltanukutusta muiden hommaksi... Tää nyt ihan vaan sellaisena avautumisena, että kivaa kun on muitakin tällaisia ns. nössöjä - välillä on tuntunut että on ihan ufo näiden juttujen kanssa.
    (Ja sama noi yökyläilyt, esikko oli ekaa kertaa yökylässä vähän alle 3-veenä, kuopus ei oo vielä koskaan ollut).

    Mutta siis silti sanon että mene ihmeessä, kyllä ne pärjää!<3 Ja kotiin pääsee aina jos siltä tuntuu.
    Niin ja et nukahtaisko Seelakin vaikka Manducaan illalla (kun päivisin kai nukkuu siinä välillä), niin ei niin kaipaisi tissejä?;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *