Herneet

Puutalobaby

Terveiset kesäisenaurinkoisesta Suomenlinnasta!

Rennon kesäpäivän päällimmäiset kuulumiset siinä, että...

...mun herneet:

...kun taas Joelin herneet:

Eläköön se pieni ero.

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Joelilla oikein! Tuosta voi popsia suoraan suuhun.

Kristaliina
Puutalobaby

Se avaustapa näytti kyllä aivan nerokkaan helpolta! Mutta eijeijei: mä haluan nähdä herneeni ensin tuollaisessa ihanan kauniissa rivissä! :)

Pumpulipesä

Meitsiki o Joelin tavan kannattaja, tai en ees tienny ett sen voi tehä jotenki toisin :D. Miten tossa sun tavassa ne herneet oikein syödään?

Kristaliina
Puutalobaby

Ne vaan sit kaivellaan sieltä, ilman minkäänlaista systeemiä. Paitsi jos ne lähtevät silloin siististi rivissä, niin <3 <3 <3 :)

Pumpulipesä

Nääh, turhaa herneiden ronklaamista. Mä monesti syön herneeni tilanteissa joissa käsien siisteys ei ole taattu (niinku tänään oman maan ekat herneet kesken pihallaolon) niin tuossa puolittamismallissa ne saa suoraa suuhun. Hävikkiäkin varmaan syntyy tuossa kaivelussa?

Niin ja tuossa puolittamistaktiikassa on myös se kiva puoli, että siinä voi aina jännittää, että miten ne herneet asemoituu. Että jääkö toiselle puolelle yhtää, menevätkö hienosti niin että joka toinen jää aina toiselle puolelle vai miten. Elämän pieniä yllätyksiä - jokainen palko on erilainen :D.

Tää on nyt varmaan tää mun mielikuvitus, yhdistettynä siihen aiempaan postaukseen (ja siihen, että olen mitä ilmeisin käyttänyt päiväuniajat nyt ihan väärin tänä vkloppuna), mut musta tuo eka kuva on jotenki.... härski. Mut nou hätä, en vaivaantunut ;D.

elppis (Ei varmistettu)

Mä oon kyl samaa mieltä ekasta kuvasta!

Kristaliina
Puutalobaby

Oijoijoi, mikä koulukuntaero! :D Mutta hyvä pointti muuten tuo käsihygieniajuttu!

Hihitys tuolle viimeiselle. Mutta kiva kuulla, että ei ollut vaivaannuttavaa :D Eikä muuten ole eka kertoja, kun joku näkee härskiyksiä kuvituksessa: http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/klassinen-mita-kasilaukussa-bloggaus

tiia_

Mä olen ensimmäisen tavan harjoittaja. :) Palko poksahtaa auki pulleammalta sivulta, ja sitten peukalolla hilataan kaikki herneet kerralla kämmenelle. 

Sinisuu (Ei varmistettu) http://itkumarkkinoilla.blogspot.fi/?m=1

Mä avaan myös ekalla tavalla, sit laitan koko systeemin suuhun, hampaat "kiinni" ja vedän kuoren ulos jolloin herneet jää suuhun :D

Koskahan oon viimeks syöny herneitä, kun ei mitään muistikuvaa kuinka ne syön?!

herne (Ei varmistettu)

Siis en ole edes tiennyt että herneet voi avata Joelin tavalla!!! Opetusvideota kehiin, kun en edes kykene keksimään miten tuo avaaminen oikeasti tapahtuisi!!! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.