Huomenna!

Mua jännittää!

20150521_114201.JPG

Joskus työelämässä ollessa olin mukana järjestämässä Helsingin keskustaan 20 000 ihmisen tapahtumaa, jonka pääesiintyjät olivat Paula Koivuniemi ja Pete Parkkonen. (Tää tuli muuten mieleen siitä, kun just tänään Facebook-muisteloita osuuteen tuli vanha status, jossa hehkutin puhelinhaastatelleeni Paulaa ja totaali-ihastuneeni tyyppiin)

Nyt olen järjestämässä tapahtumaa, jonka osallistujamäärästä otetaan kolme nollaa pois ja jonka pääesintyjät ovat Titi, Tau, Tiri, Trioli ja niin edelleen.

…ja nyt mua jännittää!

20150521_114018.JPG

Voi hitsi.

Totta kai mä silloin jo talvella polkaistessani homman käyntiin ajattelin, että no varmaan siinä sitten tekemistä riittää. Joku lähipiiristäni taisi käyttää sanaa ”hullu”, mutta joo-o – tällainen mä oon. Mä tykkään just tällaisesta!

Joo joo joo viime yö ei ollut ensimmäinen, jolloin havahduin ”iik-sekin-ja-sekin-hoitamatta” -ajatuksiin ja tein mielessäni ”to do” -listoja uudelleen ja uudelleen. Mutta silti, kun sitten aamulla heräsin ja aloin hommiin, ensimmäinen ajatukseni (valehtelen; ensimmäinen ajatukseni aamukahvin jälkeen) oli että JEE, KIVAA!

Mä en voi riittävän paljon antaa etukäteiskiitoksia nalletaloon ja kylpylään – hitsi, että ovat nähneet paljon vaivaa meidän eteen ja järjestäneet kaikkea omaa spessua meille. Onpa jopa ollut puhetta, että mitä jos tästä tulisi jokavuotinen tapahtuma! Festari! Uuu! Jee!

Hehehehehe no okei jos nyt eka kuitenkin tän viikonlopun tapahtumaloma vietettäisiin 🙂

Tämä on nyt vähän tällaista tajunnanvirtaa kiireiden keskeltä mutta tuli vielä mieleen:

 • Jos olette tulossa päiväkäynnille ettekä ole vielä ilmoittaneet mulle, heittäkää meili: kristaliina@hotmail.com Myös ex tempore -henkisesti voi toki tulla (jos on vaikka lauantaina aurinkoinen päivä ja iskee fiilis), mutta vain etukäteisilmoittuneille pystyn varaamaan… …jotain kivaa. Myös aikatauluihin on tullut pientä hiontaa (nallediskon aika muuttunut ja muita pieniä lisätarkennuksia) eli kantsii kysäistä tuoreimmat tiedot minulta!
   
 • Samoin jos ootte majoittautumassa kylpylään ettekä ole saaneet minulta vielä tervetuloa-meiliä, laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan! Lähetin ”tervetulokirjeet” maanantaina – kaikkiin en ole vielä ehtinyt vastata, alan meilin kimppuun seuraavaksi 🙂
   
 • Tervetulokirjeessä en tajunnut mainita, että se nalletalon kahvila (jossa lauantaiksi siis meille oma tila) sijaitsee Titi-nalletalon takana. Sinne ei siis mennä pääsisäänkäynnistä vaan pitää puikkelehtia sellaisia kävelykäytäviä pitkin taakse ja rantaan. Talon takaovelle siis. Ovella on jonkinlainen ”yksityistilaisuus”-lappunen – siitä sisälle reippaasti vaan huudellen, että ”etteks te tiedä kuka mä oon – mä oon VIP”. Ööö tai jotain. Saa tulla huutelemattakin 😀
  (sori, läpän taso vaan laskee kiireessä)
   
 • Perjantain tervetulotilaisuus on kuitenkin kylpylän Tosca-kahvilassa eli siinä päärakennuksessa, samassa aulassa kuin hotellin respakin. Me itse muuten luultavasti tullaan siihen suoraan uimasta tukka märkänä, eli tyyli on sit erittäin vapaamuotoinen. Niin kuin koko viikonloppuna. Rennoissa vaatteissa ilman meikkiä ajattelin siellä pyöriä.
   
 • Niille, jotka ehtivät: mennään siis myös kylpylässä pistäytymään ennen tervetulotilaisuutta. Me mennään sinne heti, kun päästään perille ja saadaan kamat huoneeseen. Tulkaa siellä moikkaamaan meitä – mehän ei tietty teitä tunnisteta, mutta te (ehkä?) tunnistatte meidät! Sieltä voidaan sitten suunnata yhdessä niille tervetulomehuille seiskaksi.

Jeeee! Iiiiiik! Hehehehe huomaatteko, miten mä oon tässä jotenkin ihan ylivireystilassa….? Pitäis nyt vaan hengittää syvään. Phuuh. Phuuh. Phuuh. PHUUH.

Mä postaan tähän nyt sitten parit aiemmat linkit, joissa lisätietoja:
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/tervetuloa-treffeille-nalletalolle
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kymmenen-yota-lukijatapaamiseen
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kesa-alkaa-lukijatreffeista

No mutta huomisesta eteenpäin voikin sitten ottaa rennosti, kun kaikki on järjestyksessä. Ja olla lomalla. Tulee tarpeeseen!

Huomenna tavataan!!!!

PS. Jännittää myös se ajomatka Ikaalisiin – nyt Seelalla uusi istuin ja lapset eka kertaa pidemmän ajomatkan kaksistaan takapenkillä (Joel ei enää mahdu siihen väliin). Jaiks. Toivottavasti ei mene huudoksi koko matka…

Kommentit (16)
 1. Paula Koivuniemi Ilman Meikkiä | Uutiset Ampparit
  11.5.2020, 04:36

  […] Huomenna! – Puutalobaby | Lily – Mua jännittää! Joskus työelämässä ollessa olin mukana järjestämässä Helsingin keskustaan 20 000 ihmisen tapahtumaa, jonka pääesiintyjät olivat Paula Koivuniemi ja Pete Parkkonen.(Tää tuli muuten mieleen siitä, kun just tänään Facebook-muisteloita osuuteen tuli vanha status, jossa hehkutin puhelinhaastatelleeni Paulaa ja totaali-ihastuneeni tyyppiin) […]

 2. Ainaerinimimerkki
  23.5.2015, 17:39

  Tääl on ollu niin superkivaa!!! Myös lapset ovat viihtyneet;) Kiitti jo tässä vaiheessa, tosi kiva kun viitsitte järkkää meille tällasen!! Oi me onnekkaat lukijat!

  1. Mulla on kans niiiiiii-iiiiin hyvä fiilis ♡ 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *