Ihana mies (tule kanssani rock-balettiin)

Puutalobaby

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Coca-Cola Light

Coca-Cola Light kutsui minut Savoy-teatteriin rock-balettiin! Lippuja Rock the Ballet -näytökseen sain 4 kpl ja sain itse päättää, miten liput "käytän", joten ajattelin vähän sellaista pienimuotoista lukijatapaamista - ketkä kolme lähtevät mun aveciksi? Hehe eli taas arvotaan; tämähän ihan on riistäytynyt käsistä, oikea arvontatoukokuu!

Mukaan ke 28.5.2014 näytökseen on kutsuttu yhteensä kymmenen bloggaajaa seuralaisineen, ja tälle porukalle on myös järjestetty pienimuotoinen yksityistilaisuus Savoyn Ravintola Preston parvekkeelle; tarjolla ruokaa ja juomaa. Yksityistilaisuus alkaa klo 18 (tehdään vaikka treffit aulaan!), ja varsinainen näytös alkaa klo 19.30. 

Ja tuo päivähän on siis helatorstaita edeltävä keskiviikko - seuraava päivä vapaapäivä työssäkäyville.

Tulkaa! Kivaa! En olekaan tuota ennen nähnyt, mutta kiinnostaa kovasti!

*******

Homma liittyy Coca-Cola Lightin "ihana mies" -haasteeseen - siellä rock-baletissahan on sitten ihania miehiä lavalla ja silleen. Ja haasteessa kysyttiin, että millainen on minun (ja teidän) mielestä ihana mies.

Nooh.

Ihana mies. Hmm.

Voinko muuttaa sen muotoon ihana kumppani? Koska se, mikä minulle tuli tästä mieleen, ei ole sidoksissa x- ja y-kromosomeihin. Samat ihanuuden piirteet koskevat molempia sukupuolia. Ihaninta on siis yksittäisten luonteen- tai ulkonäköpiirteiden sijaan mun mielestä kumppanuus. Se, että ollaan yhdessä tässä hommassa, tässä elämässä. Että molemmat tunnetaan se. Että on hyvä olla yhdessä ja pyörittää tätä arkisirkusta huh huh. Olla elämässä ikään kuin samalla puolella. Pahinta olisi, jos kaiken tämän väsymyksen ja arkihulabaloon keskellä alkaisi sotia omaa kumppaniaan vastaan. Siinä sodassa ei tulisi voittoja, pelkkiä haavoittuneita.

Yhdessä olo ja sitoutuminen. Hyvä olo. Ja vaikeammassakin tilanteessa yhdessä toimiminen.

Pieni esimerkkikin:
Silva alkoi joskus talvella kesken yön oksentaa. Joel kiikuttaa Silvan nopeasti kylpyhuoneeseen, minä nappaan likaiseksi menneitä lakanoita sängystä. Minä menen ottamaan Silvan. Joel alkaa pyyhkiä lattiaa. Tulee pyyhettä. Istutaan kylpäärissä oksentavan naperon kanssa. Vettä. Peseytymistä. Vessanpöntön ja lavuaarin siivoamista. Kylppärin peilinkin.
Sitten siinä kaiken keskellä Joel toteaa:
"Tämä tulee nyt varmaan tosi kummalisessa tilanteessa, mutta mä kyllä rakastan sua tosi paljon."
"Täh? No niin mäkin sua, mutta...?"
"Tällaisessa poikkeustilanteessa sitä huomaa, miten tärkeää on pystyä toimimaan yhdessä."

Että vatsataudissa se rakkaus kai sitten punnitaan.

Kuva ei liity tilanteeseen.

 

Millainen on sinun mielestäsi ihana mies?

Vastaa kysymykseen tähän alle kommenttikenttään ti 20.5.2014 klo 12 mennessä, niin osallistut noiden Rock the Ballet -lippujen arvontaan. Lippuja arvon siis 3 kpl, eli yksi per voittaja - ihanana rock-balettiseurakumppanina nimittäin minä :)

Muista jättää myös meiliosoitteesi!

 

PS. Kiitos Cokikselle lipuista!

Cokiksen ihana mies. Mutta mitä sen navalle on tapahtunut?!?

Kommentit

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi/

Oi Rock the Ballet on ihan mahtava!

Kaikkien sun luettelemien juttujen lisäksi hyvä kumppani muistaa pitää huolta myös itsestään. Ottaa aikaa itselleen ja tehdä mitä nyt haluaa tehdä jotta voi hyvin. Pää pysyy kasassa ja kaikkea jaksaa paremmin kun joskus muistaa valella sitä balsamia myös itseensä. Henkisesti hyvinvoiva ihminen säteilee zeniä myös ympärilleen. Ja jos vedetään homma perhetasolle niin jos vanhemmat voi hyvin, lapsetkin voi hyvin.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oioioi, vähänkö ois ihana päästä!

Kumppania mäkin ajattelen, kun kysytään ihanaa miestä. Sellaista, johon voin turvata, kun elämä potkii. Joka esim. tänä aamuna käski mut takas nukkumaan flunssaa pois ja lähti ite tekemään remppaa pikkumiehen kanssa. Joka halaa ilman erityistä syytä ja jolla on yhtä tyhmät jutut kuin mulla itsellänikin. Jolle voi ihan pikkuisen kiukutella turhasta ja eikä se koskaan jälkikäteen piikittele siitä. Semmonen se mm. on se ihana mies. :))

rv 38+ (Ei varmistettu)

En osallistu kilpailuun, mutta tuo Joelin kommentti sai mut itkemään (lähestyvä synnytys ehkä lisäherkistäjänä). Niin kaunista <3
PS. Rock the ballet muuten oli musta ihan kamala silloin kun ne oli ekan kerran Suomessa :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hormonit, hormonit :)

Mitääääh, et tykännyt siitä? Mä oon kuullut niin pelkkiä kehuja, että oikeastaan aika terveellistäkin kuulla eriäviä mielipiteitä, ettei tule epärealistiset odotukset :) No, pian pääsee näkemään itse :)

Tsemppiä viimeisille hetkille, kohta kohta! ♥

Viiden juttu

Voi vitsit miten kiva arvonta! Ehdottomasti mukana :)

Ihana mies, no varmaankin sellainen joka arvostaa ja rakastaa toista sellaisena kuin tämä on. Jonka kanssa voi olla ihan oma itsensä ja tuntea olonsa hyväksi. Joka huomioi arjessakin ja antaa tilaa kun sitä tarvitaan. Se joka kaikesta huolimatta on siinä mukana ja jonka kanssa voi nauraa niillekin asioille joille toiset kohottavat kulmiaan. Kai se on se läheisin.

Kaktuskakru (Ei varmistettu)

Ihana mies.
Tuo sinun kuvailemasi kumppanuus on kyllä tärkeä piirre. Samoin samanlainen huumorintaju. Keventää niitä poikkeustilanteitakin paljon, kun pystyy nauramaan kakkakatastrofeille sun muille. Sitten on se että mies on kiinnostunut jostain, ei tarvitse edes olla samat kiinnostuksen kohteet kuin itsellä, se on vain niin maagista katsella kun toinen kertoo leffoista niin innoissaan, että unohtaa suunnilleen välillä ottaa henkeä. Silloin yleensä hymyilen ja sanon nuo samat sanat, mitä Joel sinulle.
Ja samat piirteet kyllä pätevät, kromosomeista riippumatta.

TerhiF (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus! Ja yhdyn kaikkiin edellisiin kommentteihin. Ja lisään että oma ihana mies tekee paljon kotona (kotitöitä siis). Rakastaa kokata ja tekee meille JOKA viikonloppu aamiaista. Ottaa itselleen omaa aikaa ja antaa sitä myös minulle. Myös joka kuukausi yritämme livistää yhdessä, siis kaksin, johonkin treffeille kuten leffaan tai ravintolaan syömään. Nauretaan samoille jutuille ja usein tarvitaan vain yksi sana, ja tiedetään mistä toinen puhuu. Ja rakastetaan toisiamme kaikkine vikoinemme (onks toi nyt oikein kirjoitettu?)

-Ja olis aivan ihana päästä hyvässä seurassa ottamaan sitä omaa aikaa!

tanjatanja
Ei Beigeä

En osallistu arvontaan mutta ihana mies on sellainen joka ostaa minulle tamponeita ilman että kokee miehuutensa olevan uhattuna.

Vau mikä vauva!

Ihana mies, tietysti kaikki hyvät perusominaisuudet eli luotettava asiassa kun asiassa, ystävällinen, reilu ja rento. Mut parisuhteessa ihanuutta on myös itsevarmuus. Se, että molemmat kannattelee tahollaan sekä itseä että toista, se, että toisen kanssa ei tarvi olla epävarma, se, että molemmat pärjää sekä yksin että yhdessä, molemmat on paitsi toiselle puoliskoita myös kokonaisia itselleen.

Merih (Ei varmistettu) http://www.kaunispaiva.net

Ihana mies. Tuntuu jo vaikeelta tehdä yleistyksiä kun on niin pitkään elänyt yhden miehen kanssa. Sellainen joka tykkää olla kotona ja tykkää myös seikkailla. Sellanen jonka ei tartte esittää vaan voi olla oma ittensä. Jolla on suuri sydän. Ja pitkä tuuhea tumma tukka :)

Niin ja osallistun arvontaan, olisi hauskaa lähteä sun kanssa balettiin :)

Layra (Ei varmistettu)

Tämä olisikin huisi kokemus.

Mietin tovin miten kirjoittaisin ihannekumppanista. Sitten muistin hetken jolloin oivalsin ihannekumppanini; ihannekumppani siivoaa oksennukseksi lattialta 1:ltä yöllä (kun yllättävä mahatauti iskee) vaikka muutaman tunnin päästä täytyisi nousta töihin. Ihannekumppani myös intohimon harrastamiseen ja tukee/kuuntelee vaikka itseä asia ei kiinnostaisikaan.

Tappura (Ei varmistettu) http://tilkettajasatumetsaa.blogspot.fi

Ihana mies tulee kotiin, kun uhmakohtaus on juuri taltutettu, koira oksentanut karvalankamatolle ja ruoka saatu uuniin, ilmoittaa sulkevansa silmät minuutiksi ja selvittävänsä sit, miten matto puhdistetaan.

Pingale

Ihana mies on oma mies. Seura on helppoa ja mutkatonta. Osaa korjata auton ja katsoo lapsen kanssa Pikku Kakkosta.

Rokkibaletti olis huippujuttu!

pingale1983 (ät) gmail.com

Nipa3 (Ei varmistettu)

Ihana mies jäisi mutisematta lapsen kanssa kotiin, kun tämä mamma lähtisi balettiin :)

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi mahtava!

maaritanneli
Mekkoselma

Just hehkutin, kuinka mahtavaa olisi päästä katsomaan! Mä niin tahon!! Niin ja Se ihana mies on juurikin tuollainen kuvailemasi hyvä kumppani. Tosin olen kyllä itse niin nopeasti nollasta sataan kiihtyvä, että kumppanuus on aika usein haastavaa.. ;)

Paprika (Ei varmistettu) http://vuodenvihannes2005.blogspot.com

Meidän ihana mies on huomaavainen ja luotettava. Impulsiivininen täytyy myös olla sekä hyvässä että pahassa. Tämä meidän ihana mies on myös joustava ja suostuu vaihtamaan muuttopäivää jos arpaonni suosii :D (En oikeesti keksi mitään lisättävää tuohon siun kuvailuun)

elsa (Ei varmistettu)

Ihana mies kuuntelee, tukee ja kannustaa. Rakkastaminen on myös suotavaa. :) Mukaan arvontaan, JEE!

RouvaK (Ei varmistettu)

En osallistu, mutta haluan kertoa millainen on ihana mies -mielestäni. Eräs joulu navettamme paskakaivo jäätyi umpeen. (Hyvin paha juttu. Pakko saada ensi tilassa auki, ettei elukkapoloset kärsi.) Väsymyksen, vitutuksen, hien ja paskan keskellä ihana mies katsoi minua pitkään ja totesi: "Vitsit sää oot seksikäs." Noooh... ei kyllä ollut kovin seksikäs olo, mutta tarvitsin tuota siinä tilanteessa enemmän kuin itse arvasinkaan. Ihana mies ei välttämättä tiedä mitä nainen haluaa (tietääkö nainen itsekkään aina?) vaan tietää mitä nainen tarvitsee. ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Voi apua :D :D Jos tää ois tarinakilpailu, tässä ois voittaja :D

TaiTai (Ei varmistettu)

Kuvaamasi kumppanuus kokonaisuudessaan on kyllä ihaninta, mutta bongasin kuvailusta etenkin yhden sanan: sitoutuminen. Me ollaan miehen kanssa aikoinaan soudettu ja huovattu, joten nykyään parhaalta tuntuu se voimakas sitoutuminen. Itse kun oon melko tulistuvaa sorttia niin tuntuu joskus jopa raivostuttavalta kun toinen on riidan yhteydessä niin rauhallinen ja muistuttaa, että ollaan luvattu olla yhdessä kuolemaan asti. Tuntuu helpottavalta tietää et ollaan yhdessä tehty päätös, joka pidetään vaikka toinen välillä tuittuiliskin :)

Oispa hauskaa voittaa tässä arvonnassa! Meillä on jokseenkin Seelan ikäinen vauva ja 1v 4kk vanhempi taapero täällä, oma aika on siis harvinaista mutta tarpeellista herkkua ;)

Veer (Ei varmistettu)

En osallistu arvontaan mutta pakkoa sanoa että suosittelen rock the balletia tositosi lämpimästi! Olin katsomassa joku vuosi sitten ja oli aivan huikea. Upeaa, herkkää, hauskaa ja ennen kaikkea niin taitavaa, että näyttää jopa helpolta. Sitten tajusin että eipä tuohon itse pystyisi.....

EevaE (Ei varmistettu)

Oi! Mä olen mukana arvonnassa!

Lapset leikkivät piknikkiä esikoisen rakkaan unirievun päällä. Olen juuri vaihtanut kuopuksen vaipan ja huikkaan miehelle, että menen suihkuun. Hetken päästä alkaa lennellä ärräpäitä ja mies sinkoaa kylppäriin kuopus kainalossa jolle unohdin laittaa puhtaan vaipan (kyllä, se on mahdollista kun univelkaa on riittävästi ;)) ja joka on levitellyt kakkaa lelut, rievun ja itsensä täyteen. Olohuoneessa esikoinen itkee hysteerisenä kun riepu on kakassa ja se pitää pestä. Kaiken kaaoksen keskellä molemmat repeää vaan lopulta nauruun.

Huumorintaju! Se on ehdottoman tärkeä piirre luotettavuuden ja empaattisuuden lisäksi jotta arki luistaa :)

Mrs. M. (Ei varmistettu)

Se vei jalat alta ensisuudelmasta alkaen. Kun se hymyilee, tulee hymykuoppa. Se tekee minulle yllätyksenä creme bruleen ja muistaa tuoda usein kukkia. Siihen rakkauteen voi luottaa, sillä tavalla yksinkertainen että osaa rakastaa ilman kommervenkkejä. Tekee kylmiä väreitä ja matkustaa kanssani ympäri maailman. Pitää kädestä kiinni. Kun se nauraa tyttäremme kanssa, on Kaikki siinä. ♡

Veden alla

Ihannekumppani (en kirjoita mies, koska nainenhan tuolla petissä koisii) on sellainen, joka ymmärtää ilman, että siihen tarvitaan sanoja. Ihannekumppani rakastaa toista myös silloin, kun ei ole parhaimmillaan. Ihannekumppani pysyy toisen kanssa sairaudesta, vastoinkäymisistä ja riidoista huolimatta. Ilman ihannekumppania on kuin osa itsestä puuttuisi (tiedän, että kuulostaa yyberkliseiseltä, mutta siltä tuntuu). :D

Vaikka välillä tuntuu, että oma elämä ryöstäytyy käsistä, tietää että toinen on se elämän kiintopiste, joka pitää kasassa ja maan päällä. Olen sairastanut masennusta vuosia, mutta elämä näyttää paljon paremmalta, mistä isoin kiitos kuuluu puolisolleni. Isoin haaveeni onkin mennä naimisiin (jos laki sallii) ja perustaa perhe.

Ikinä ei ole yhdessä tylsää. Ihannekumppani on se, jolle haluat olla parempi versio itsestäsi, mutta silti uskallat olla aina oma itsesi. Pieruineen kaikkineen.

Vierailija (Ei varmistettu)

En osallistu arvontaan, mutta pakko sanoa, että ihana miten samalta Joel ja Silva näyttävät nukkuessaan <3 Ihan tosi sympaattinen perhe olette!

rinkeli (Ei varmistettu)

Ihannemies on kaikkea tuota mitä kuvailit plus se, että yhdessä tehdään siitä arjesta kivaa. Toki se alkuajan kiihkeys ja jännitys on myös kivaa,mutta arkihan se on joka tulevaisuuden määrää. :)
Oma tarinani tapahtui muutamia vuosia sitten, kun oltiin muuttamassa. Siinä pientä kiristelyä oli ilmassa puolin ja toisin ja hieman kipakoita lauseita myös lenteli. Yhtäkkiä mies tokaisee "mun mielestä meijän pitäis nyt vähän pussailla.." Sen jälkeen oli kepeä tunnelma taas :D

Ja toki osallistun kilpailuun mukaan! (Mitäs jos voitan ja oonki synnyttämässä sillon :D )

Marikah (Ei varmistettu)

Kun olin kovassa kuumeessa, kävi ihana mieheni istumassa pöntöllä, jottei kylmä pönttö tuntuisi epämukavalta kuumeista ihoani vasten :D ne on ne teot, silloin kun kumppaniaan eniten tarvitsee :)
-marika

Kristaliina
Puutalobaby

Repesin nauruun bussissa :D

Marikah (Ei varmistettu)

Mullahan vierähti silloin ihan onnenkyynel poskelle :D -Marika

ouS (Ei varmistettu)

Ihana kumppani, mun tapauksessa mies, ajoi suhteen alkuaikoina noin 6 tuntia/suunta helmikuisille ensitreffeille, kun katsottiin olisiko toisen kanssa yhtä mukavaa jutella kasvokkain kuin virtuaalisestikin. Ihanuus haaveilee mun kanssa junamatkoista, uskaltaa jakaa popkorninsa mun kanssa ja hoitaa meidän koiraa yksin 3kk, kun olen työharjoittelussa ulkomailla.

En osallistu arvontaan.

Marianana (Ei varmistettu)

Ihana mies ymmärtää. Jonka kanssa on hyvä olla. Johon rakastuu joka päivä uudelleen ja uudelleen, syvemmin ja syvemmin.

Sofiaa (Ei varmistettu)

Oi, olisipa ihana päästä katsomaan Rock the Ballet!

Ihana mies on juuri kaikkea tuota mitä kirjoitikin jo. Ihanan miehen kanssa voi olla juuri sellainen kuin on ja tällainen ihana mies kotoa löytyy<3

Tuli esimerkistäsi mieleen oma parin viikon takainen tapaus jolloin mietin, että kyllä minulla on maailman ihanin mies. Odotamme esikoista ja pari viikkoa sitten ah niin ihanan raskauspahoinvoinnin lisäksi minulle iski se vatsatauti sitten, pari tuntia myöhemmin alkoi myös mies oksentamaan. Siitä huolimatta mies koko ajan piti huolen siit,ä että minulla kaikki hyvin, käänsi jopa koko parisängyn ympäri (meillä on eri pehmeysastetta olevat patjat) että minä voisin nukkua sillä puolen joka on lähempänä vessaa. Vatsataudissa se rakkaus todellakin punnitaan!

Olen suhtellisen uusi lukija, löysin blogisi kun googlen kautta etsin vinkkejä tätä kaikkea tulevaa vauvarumbaa varten ja olen kyllä ihastunut ja jäänyt seuramaan! :)

OdotuksestaOnneen

Ihana mies rakentaa meille kotia vaikka välillä on niin loppu että itkettää. Meitä molempia. Tunteiden näyttäminen ja niistä puhuminen ääneen ja erityisesti niiden hyväksyminen on erittäin tärkeää. Ilman sitä ei meidän pakka olis pysyny kasassa tän kaiken keskellä.

Helen_ (Ei varmistettu)

Ihana mies laittaa pyytämättä aamupalaa, pitää lapselle unikoulun kun omat voimat eivät siihen riitä ja ennen kaikkea jaksaa olla kumppanina arjessa, johon sisältyy paljon kaksivuotiaan uhmaa ja huutoa. Ja kuten aikaisemmassa kommentissa hyvin sanottiin – ihana mies rakastaa silloinkin, kun toinen ei ole ihan parhaimmillaan. Näin pienen lapsen äitinä sellaisia hetkiä on yllättävän usein nykyään :)

Hyppään junaan täältä Tampereelta ja tulen mukaan, jos arpaonni suo!

Kao Kao

Ihana mies oli ostanut mulle laktoositonta maitojuomaa sen luo, että voin juoda aamukahvini maidolla. Se oli aika suloista kuukauden satunnaisen tapailun jälkeen. Nyt se metsästää laivalta mulle ripsiväriä, kun se oli lentokentältä loppunut :)

Outiko

Palaan elävien kirjoihin Lilyssä ja osallistun arvontaan. Olisi kiva päästä mukaan! 

Ihana mies on se, joka lähtee iltayhdeltätoista pyöräilemään läheiselle Nesteelle, kun ruokahaluttomuuden ja raskauspahoinvoinnin yhdistelmästä kärsivä vaimo kertoo haluavansa muroja. Ihanin mies on se, joka ei pahastu kun vaimo ei pysty edes koskemaan sateessa haettuihin muroihin (pahvipaketin hajun vuoksi) vaan jaksaa kannustaa vielä löytyvän jotain, jonka vaimo saa syötyä ja joka pysyy sisällä. Ihanin mies nukkuu tuossa vieressä lapsi vatsansa päällä. 

 

Kristaliina
Puutalobaby

Jee, tervetuloa takaisin! ...ja hei ymmärsinkö oikein - toinen tulossa...? Onnittelut!

Outiko

Kyllä, toiveiden mukaisesti ☺️ Jos pieni saapuu maailmaan laskettuna päivänä, tulee sisaruksille ikäeroa kaksi vuotta ja viikko. Kunhan pahoinvointi nyt vain hellittäisi. 

Maria- (Ei varmistettu)

Niin kuluneelta kuin se kuulostaakin on ihana mies sellainen, jonka kanssa tuntuu kuin olisi kotona. Saa olla juuri sellainen kuin on ja välillä se kaikkein kurjinkin versio itsestään ja silti voi luottaa siihen, että toinen pysyy vierellä.

Päivi\ (Ei varmistettu)

Oma ihana mies on paljon muutakin, mutta tämä tarina tuli ensimmäisenä mieleen myöskin kahden pienen tytön äitinä (2v ja 4kk). Ihana mieheni puhuu niin kauniisti ja arvostavasti minulle ja tytöille, että he saavat varmasti hyvän itsetunnon ja eivät anna kohdella itseään huonosti. Suloista kuulla isosiskon sanovan pikkusiskolle " Hei kaunis".

Yolanda (Ei varmistettu)

Mä oon ehkä hieman eri linjoilla tän ihanan miehen suhteen kun moni muu. Mun mielestä ihana mies antaa tilaa ja omaa aikaa. Ihana mies ei yritä omistaa. Ihanan miehen kanssa voi olla eri mieltä asioista. Ihana mies luottaa. Ihanan miehen kanssa voi puhua kaikesta. Ihana mies paljastaa omat heikkoutensa. Ihana mies on terävä älyltään. Minulle ihana mies ei tarkoita kumppanuutta ja yhdessäoloa, vaan sitä että toinen täydentää elämää.

Rock the Balletiin lähtisin ilomielin täältä toisesta puutalosta hieman eri puolelta Helsinkiä!

haeltoss (Ei varmistettu)

Tuli ensimmäisenä mieleen oma mies, jonka ihanuus ilmenee siinä, kun hän yömyöhällä sängyssä maatessamme sanoo yhtäkkiä: "Välillä en viitsi sanoa sinulle, että rakastan sinua, koska minua alkaa itkettämään."

Miehen itkussa ei tietenkään ole mitään pahaa, mutta jotenkin tuo virke oli kauniimpi kuin itse "minä rakastan sinua". Ihana mies myös hieroo jalkoja ja saa nauramaan.

Raitasukka (Ei varmistettu)

Mies on silloin ihana kun antaa väsyneen äidin nukkua viikonloppuaamuna pitkään vaikka molemmat olemme yöllä valvoneet vauvan vuoksi.

Hemil (Ei varmistettu)

Heippa Krista!

Sanonpa aluksi, että kiitos, arvontaan osallistun mielelläni.

Ihana mies on sellainen, jossa olisi tietysti sopivasti niitä omaa silmää miellyttäviä fyysisiä piirteitä, mutta se henkinen puoli ois kaikkein tärkein. Olen sinkku, ja olen tehnyt ~91 kohtaa sisältävän toivelistan miehen ominaisuuksista. ;) Näistä kuitenkin tärkeimpiä taitavat olla vinksahtanut huumorintaju ja hassuttelevaisuus, lämpö ja empatiakyky, kypsyys ja luotettavuus ja sellainen "opin tuolta tyypiltä" -fiksuus.

Olen lukenut blogiasi aika kauan, varmaan Silvan alkutaipaleelta asti. En ole kommentoinut aikaisemmin, koska muut ovat usein sanoneet sen, mitä itsellenikin tuli mieleen. Haluan kuitenkin nyt sanoa, että olisi tosi mukavaa päästä tapaamaan sua, koska olet mulle sellainen jonkinlainen esikuva, vaikka ollaankin aika samanikäisiä ja -oloisiakin, väittäisin. Kirjoitat todella osuvasti, rohkeasti ja persoonallisesti, ja vieläpä kaunista, luovaa kieltä. Toivoisin itsekin pääseväni sun alalle (gradu vaiheessa), ja jos rehellisiä ollaan, haluaisin sun koko elämän ihan tuollaisenaan, ihanine miehineen. ;) Osaat kuitenkin arvostaa kaikkea, mitä sulla on, ja se tekee blogin lukemisen vähemmän vaikeaksi - on itse aika raskasta räpistellä gradun ja epävarman työelämän ja etenkin sinkkuelämän keskellä, ja lukea kuinka joku on jo Siellä, Perillä. Mutta pakkohan mun on uskoa, että sinne pääsen. Olen iloinen sun puolesta, ja olette hyviä vanhempia, joilla on mahtavat muksut. Onneksi kaikki meni ja menee niin hyvin Seelan kanssa!

Kiitos aivan valtavasti blogista, olet loistotyyppi ja perheesi on uskomattoman ihana.

Kristaliina
Puutalobaby

Vau mikä viesti - iso kiitos ihanista sanoista!

Ja pssst, mulla jäi muuten se gradu kesken; hih ajattelin että kerron sulle tuota "perilläoloa" ajatellen :) Ja jos haluaisin aiemmalle minälle jotain sanoa, niin sen, että älä huolehdi vaan luota siihen, että se onni tulee eteen, kun vain pitää silmät auki. Varmasti sinullekin! Ehkä muuten juuri siksi sitä osaa arvostaa, että se ei ole tullut itsestäänselvyytenä. Hyvä niin!

...ja vielä: kiitos! <3

Mä en muista milloin olisin viimeksi tehnyt itse ruokaa, noin niinkuin muuten kuin lämmittänyt sellaista. Tai edes aamupuuroa. Ihana mies siis. Kestää myös raskausajan kärttyilyt ja imetysajan annatko-nostatko-tuotko-autatko-pyynnöt.

Mutta, mikä salaisuus on siinä, että noin vain pääset lähtemään balettiin ilta-aikaan? Täältä puutalosta ei tissitakiainen anna äidin lähteä mihinkään yli tunniksi, joten en arvontaankaan nyt osallistu.    Ehkä sitten, kun siirrytään muuhunkin ruokaan...

Kristaliina
Puutalobaby

Allekirjoitus kahdelle ensimmäiselle lauseelle - ja kolmannelle, ihana mies :)

Ja salaisuus... ...no, korvikehan se on. Ollaan alusta asti (eka oli se blogigaala) annettu Seelalle 2-4 kertaa viikossa korviketta, kun mulla on ollut menoja. Hammaslääkäriä ja Silvan kanssa leikkipuistoa lähinnä :) Silvallehan en antanut korviketta kertaakaan eka 6 kk aikana, mutta nyt päätettiin heti alkuun olla ei-niin-neuroottisia sen suhteen, ihan arjen sujuvuuden takia. Ja onneksi tuo tuttipullokin kelpaa; oon ymmärtänyt, että joillekin vauvoille se pullo ei kelpaa ollenkaan...

MarjaH (Ei varmistettu)

Mun ihana mies rohkaisee ja vetää seikkailuun, kun itse en uskalla. Se ottaa kainaloon, kun näkee, että mulla on paha mieli. Se uskaltaa kohdata omat ennakkoluulonsa ja auttaa mua kohtaamaan omiani. Se tuo myös välillä kaupasta yllätysilon &lt;3 Lisäksi se hoitaa kotona meidän pientä, ettei sen tarvitse vielä mennä tarhaan.

Kristaliina
Puutalobaby

Pling plong arvonta päättynyt! Julkistan voittajat myöhemmin tänään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.