Imeväisikäisen ravitsemus – apua graduntekijälle!

Helsingin yliopistolla ravitsemustiedettä opiskeleva Anni Teräntö otti yhteyttä ja kertoi, että hänellä on pienoinen (onneksi vain pienoinen!) graduongelma: miten tavoittaa 5-7 kuukauden ikäisten vauvojen vanhempia ympäri Suomen…? Hän kun tekee gradututkimusta vauvojen ravitsemuksesta. Että olisikohan mitenkään mahdollista, että…

No totta kai! Todellakin – autan tällaisessa tosi-tosi mielelläni! Itse (kröhöm) peräti kaksi gradua tekemättäjättäneenä tiedän ihan älyttömän hyvin, miten iso merkitys on hyvällä tutkimusaineistolla. Sitä paitsi aihe on vieläpä tosi tärkeä!

Auttaisitko sinäkin?

Eli: tämä gradututkimus käsittelee siis imeväisikäisten ravitsemusta. Tutkimuksessa on kysymyksiä noin 5-7 kuukauden ikäisten vauvojen vanhemmille, ja kysymykset koskevat vauvan ruokintaa ja ravitsemusta sekä vanhempien ravitsemustiedon lähteitä.

Kyselyyn ovat lämpimästi tervetulleita vastaamaan noin 5-7 kk ikäisten vauvojen vanhemmat tai muut huoltajat ympäri Suomen. Graduntekijä haluaa tavoittaa hyvän ja mahdollisimman edustavan otoksen Suomessa asuvia lapsiperheitä, maan joka kolkasta.

Kyselyyn voi vastata täysin nimettömänä, mutta sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvotaan muutamia palkintoja, mm. lahjakortti. Yhteistyötahona työssä on Valio oy, joka tukee graduntekijää stipendillä.

Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä:
http://digiumenterprise.com/answer/?sid=997305&chk=G5FW35EH
Linkkiä saa myös välittää eteenpäin muille 5-7 kk ikäisten vauvojen vanhemmille.

Anni pyrkii tekemään gradunsa valmiiksi tämän vuoden aikana, ja pyydän häntä sitten tietysti lähettämään joitain tuloksia tänne meillekin luettavaksi 🙂

 

Annin puolesta iso kiitos!

… ja minun puolestani toivotus, että toivottavasti tällä tavalla löytyy mukava määrä vastaajia tutkimukselle – ja sitä kautta hyvää uutta tutkimustietoa vauvojen ravitsemuksesta!

Kommentit (11)
  1. Hei! Kyllä saa nelikuistenkin vanhemmat vastata. 🙂 Jos tosi kurjasti käy niin joudun rajaamaan osallistujamäärää myöhemmin, mutta vastata saa silti. Kiitos kiinnostuksestasi ja tervetuloa vastaamaan!

  2. Devika Rani
    1.4.2013, 17:21

    Annille kysymys, jos hän vierailee täällä toistamiseen.
    Saako 4kk ikäisen vanhempi vastata? Meillä on syöty kiinteitä nyt 1,5 viikkoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *