Insta-idiot (sisältää ensimmäisen mahakuvan)

Perhanan blogit, tiedättehän: ensin olet ihan täysin tyytyväinen omaan elämääsi, sitten – BLING – yhtä äkkiä: jostain pomppaa uusi pakkosaada. Tarve, jota et ennen tiennyt olevan olemassakaan.

Minulla se lähti liikkeelle digijärkkärikuumeesta. Bloggaajakollegoita seuraillessani näin toinen toistaan jykevämpiä ammattilaisspektaakkelimegagigakameroita; itse kun räpsin menemään vanhalla vaaleanpunaisella (koko Gigantin halvimmalla) tarjous-Samsungillani. Räps, räps, räps.

Vertailin kymmeniä eri digijärkkärikameroita ja totesin, että en tajua niiden ominaisuuksista mitään. Kuitenkin kuvaan automaattiasetuksilla. Hinnoista tajusin. Ööö tota aika kalliita.

Valokuvaaja-appiukkoni se taisi saada minut toisiin ajatuksiin. Kyselin häneltä silloin Italiassa digijärkkärisuosituksia, ja hyvän keskustelun päällimmäiseksi minulle taisi jäädä mieleen, että ei sillä kameralla ole niin väliä. Tärkeintä on tunnelma. Oikea maaginen hetki. Kuvaajan liipasinsormi ja koko… …kaikki.

Ja että se vaaleanpunainen pokkarikamera on kuulemma mulle ihan just hyvä. Hmm.

*******

Nooh, sitten tulivat taas blogit ja blogimaailman houkutukset.

Mindekan pitäisi muuten ehdottomasti saada tästä kaikesta jotain provikkaa: kamera, jossa on Instagram! Eiiiiih! Onko sellaisia olemassa? Pakkosaada! Mun perhanan savukkeisiin-Lumiaan kun Instagramia ei saa, ja mä oon niiiii-iiiii-iiin kovasti ja pitkään tuntenut oloni ihan insta-ulkopuoliseksi.

Ja niinhän siinä sitten kävi: viime viikonloppuna koukattiin Verkkokauppa.comin kautta ja nyt:

kamera_0.jpg

Ja mikä tärkeintä:

instagram.jpg

Wohoo, meitsi Instagramissa!

Kuvien laatu ei siis välttämättä kovin paljon parane (jos kerran kaikki riippuu siitä kuvaajasta kröhöm) mutta hei – MÄ OON INSTAGRAMISSA!

Okei. Ja mä olen siellä ihan pihalla. Oon muka niin kuin tietäisin, mitä siellä tehdään. No en tiedä. Viisi satunnaista kuvaa olen sinne nyt postannut (oh! suoraan tuosta ihmekamerasta!) ja olen hommasta silleen lapsellisen jeee-jeee-jeee-mä-oon-vihdoinkin-Instagramissa -innoissani.

Mutta vieläkään en ihan täysin ymmärrä esimerkiksi niitä hashtageja. Selaako niitä oikeasti muka joku, vai onko niissä tarkoitus vaan olla silleen hauskastinäppärä?

En ole elämässäni käyttänyt vielä yhtään hashtagia.

#mäentajuuhastageja #mutheieisemitään #koskamäoonniinnäppärästihauska

Nyt olen.

mahakuva.jpg

Oho tota mahaa!

 

Eli siellä mä nyt sitten olen, nimellä Puutalobaby – etsi siis mut sieltä! (tai kröhöm miten se seuraajaksi alkaminen ikinä nyt tapahtuukaan) Ja vaikka vaan siksi, jos haluat tulla nauramaan sille insta-idiootille, joka ei osaa käyttää hashtageja.

Myös vinkkejä otetaan vastaan: ketä kannattaa seurata? Sinua?

Kommentit (63)
  1. Ihana masu! Mun la oli aikanaan 11.4.2010. Mun on vaikea käsittää, että sulla on jo noin selkeä masu 🙂 Itsellä rupesi masu näkymään vasta joskus joulun tienoilla, ja viikolle 25 käytin tavallisia farkkuja. Siinä sen näkee, kuinka erilaisia naisten kehot on! Oma äitini on ollut samanlainen kuin minä, hän oli minua odottaessaan kertonut raskaudestaan töissä helmikuun lopulla, ja mä olen syntynyt toukokuun puolivälissä. Kukaan ei kuulemma ollut edes aavistanut!

  2. Täällä innokas sekä blogisi, että nyt myös insta-tilisi seuraaja (@liisafu) ilmoittautuu! Itsekin olen ihan uusi instagramissa, saa nähdä tuleeko paha koukuttuminen:) Tällä hetkellä uutukaisella tililläni on vain yksi testikuva omenoista, mutta jatkossa luultavasti myös sata ja yksi kuvaa pikku-pojastani (3kk) tyyliin: ”kattokaa, nyt se hymyilee”, ”nyt se heiluttaa käsiä”.. Saa tulla seuraamaan jos äitiyslomalaisen arki kiinnostaa:)

    En ollu kuullutkaan, että on kameroita joissa on instagram, ohooo!
    -L

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *